Mi alapján bannoltak?
Figyelt kérdés
Kidobtak egy fórumról tegnap. (Y) :D
Töröltem a sütiket... nem enged vissza.
Jelenleg az IP címem is más (mert nem otthon vagyok) de tegnap próbáltam proxyn keresztül is és úgy sem jó.
Mi a franc alapján azonosítja a gépemet a fórum???
fórummotor: IPB
2011. febr. 11. 16:44
2/7 anonim válasza:
Be kell jelentkezned a fórumra, hogy hozzászólhass?
Ha igen a felhasználói fiókodat bannolták.
Ha nem akkor jó kérdés :)
3/7 A kérdező kommentje:
mondom a sütiket töröltem... ergó kijelentkeztettem magam... de amint fellépek az oldalra... nem enged bejelentkezni mert kiírja h nincs jogosultságom. Újra regisztrálni sem enged ezáltal...
2011. febr. 11. 16:52
4/7 A kérdező kommentje:
pont ezért tartom lehetetlennek az egészet... mert IP-t váltottam, oldal által küldött sütiket töröltem... nem kellene tudnia h én épp az vagyok akit bannoltak...
2011. febr. 11. 16:56
5/7 anonim válasza:
E-mail cím alapján is beazonosíthatnak, ha regisztrációnál kötelező megadni.
6/7 Földesi Dávid válasza:
:$:) IP alapján is tudnak bannolni, ugyan nem túl jó megoldás, mivel esetemben egy egész hálálózatot lebannolnának, míg a dinamikus IPvel rendelkező egyénekkel szemben pedig nem nagy kuszt kijátszani, amit eddig én használtam, ha bann motort kelett írnom, javaslom, hogy készülj fel ellene te is: Ha benne vagy az IP je a Bannolt listában, akkor létrehozunk egy sütit :$ ami nem engedi a további tevékenységek megkezdését, megoldása ennek:ha tudsz, akkor válts IP-t és még mielőtt felmész az oldalra, mindenképpen töröld az összes Böngésződben lévő Sütit, amennyiben ezt megteszed, regisztrálhatsz, de figyelj arra, hogy ne adj meg olyan dolgokat, ami alapján be tudják azonosítani, hogy te vagy az a felhazsnáló, akoit régebben lebannoltak ( Uj email, Uj Username, uj PW stb . ) nekem ez lenne a tippem, ha bejön, akkor légyszi majd írj :) kíváncsi vagyok, de még nem láttam annak a fórumnak a motorjának a kódját, de ha ez nem jön be, akkro mndennképpen utánanézek
7/7 Földesi Dávid válasza:
Opsz és még valamit lefelejtettem, próbálkozz másik böngészővel is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!