Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segítene nekem egy kép...

Valaki segítene nekem egy kép elkészítésében a honlapomhoz?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon elfoglalt vagyok, viszont én szerkesztem az osztályhonlapot, és a többiek kitalálták nekem, hogy mit is csináljak. olyanra kéne megcsinálnom a klubba való belépést, hogy van egy kép az osztálytermünk ajtajáról és ha valaki ráhúzza az egeret akkor egy másik kép lesz nyitott ajtóval, úgy hogy látszik mögötte a tanterem. Gyorsan paintben csináltam egy vázlatot, hogyan is néz ki az ajtó csukva, mögé pedig akármi jó, csak egy osztályterem legyen. :)

[link]

(Az ajtón lévő táblán a Matematika 2 felirat szerepel.) Szeretném, ha nem lenne ennyire feltűnő, hogy Painttel készült, nekem csak a 2 képre lenne szükségem és onnantól már 2 perc alatt megoldom a dolgot. Az elkészítőnek természetesen kiírom a nevét. Köszönöm mindenkinek!

E-mail: mkg2010c@freemail.hu

2011. febr. 9. 19:12
 1/5 A kérdező kommentje:
A kép linkje helyesen: [link]
2011. febr. 9. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

miért nem lőssz egy képet suliban az ajtótokról??? Akár többet is miközben nyíllik ki... ezeket utána egymás mögé téve flashben megoldhatnád, hogy az anim akkor indul ha ráviszik az egeret... Ergó nem csak h átváltana a kép hanem kinyílna az ajtó.

A képeket kicsit "rajzosítanád" photoshoppal és sztem jó lenne. Kétlem, hogy bárki is neki áll neked csinálni valamit. Vagyis nah érted... sztem a hülye dolgozik ingyen :)))

2011. febr. 10. 11:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, értem és gondoltam már rá, csak egyszerűen semmire nincs már időm...:S
2011. febr. 10. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel csak 10 perc munka volt, így voltam olyan "hülye", hogy elkészítettem kétféle változatot is. A matematika táblát gondolom már te is meg tudod csinálni.

Íme a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyébként ha nem tetszenek, akkor tényleg pár perc alatt csinálhatsz egyet ezekkel az alap képszerkesztési műveletekkel:

1. egy csukott ajtó képét megnyitod képszerkesztővel (mondjuk GIMP-pel, mert az free szoftver)

2. az ajtót kivágod a tokjából és áthelyezed egy új layerre

3. az ajtót pedig free transform segítségével perspektivikusan torzítod, úgy mintha nyitva lenne.

4. egy osztályterem képét pedig beteszed egy új rétegre amit legalulra helyezel.

5 ha az ajtó színe nem tetszik, akkor a saturációval, brigthness, contrast, color ballance értékekkel játszadozhatsz kicsit, persze előtte jelöld ki azokat a részeket, amikre vonatkoztatni akarod.

2011. febr. 11. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tudom, hogy kell, csak hát nem értem rá. Talán majd most a hétvégén :))
2011. febr. 12. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!