Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legjobb tárhelyszolgá...

Melyik a legjobb tárhelyszolgáltató?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemsokára beregisztrálják, a domain nevemet, (blablabla.hu) és ehhez az oldalhoz szeretnék, egy jól működő tárhelyet! Lehetőleg ingyeneset. Előre is köszi a válaszokat!
2011. febr. 2. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

én a Freeweb.hu-ra szavazok ha ingyeneset akarsz ... oldalad-neve.fw.hu az elég rövid neveket tesz lehetővé ... mondjuk 16 karakterből tudsz gazdálkodni domainnév előtagnak ... 500 Mb tárhely és csak egy fönti kis reklámcsík amit "el kell viselned" de ugyan ezen az oldalon vásárolhatsz .hu domaint és reklámcsíkmentességet is...

[link]

2011. febr. 2. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
xhu.hu
2011. febr. 4. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
ha ingyenes kell akkor CSAKIS tathely.biz, félingyenes, pontokat kell gyűjteni valamit valamiért, de havi 5 perc munka, de kilehet váltani havi 500forintal, jöjjetek rá hogy full ingyen nem adnak semmi normálisat
2011. febr. 7. 15:34
 4/5 csiber válasza:
Ingyenesekkel csak egy a gond hogy : " olcsó húsnak hig a leve". Vagyis ne várj tölük teljes kompatibilitást! Velem az extra.huval volt anno gond, mert jóformán szartak a fejemre. Még meg is jegyezték hogy ingyenes vagyok ne vergödjek. ch.. azóta vándoroltam pár ingyenre de végülis kb 2 hete a siriushost.netnél kötöttem ki. ami tetszik hogy baromi gyorsan válaszolnak a leveleidra és akár mobilon is zargathatod öket :) ritkaság szerintem, legtöbb szolgáltató elbújik valami email mögé.
2011. júl. 16. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:

látom, még mindig nincs kész az oldalad.

Én ajánlom, hogy Goole-be keress tárhelyet. Az első pár nem fizetett találat a korrekt.

Érdemes a tárhelyét fizetni, ert biztonságban tudod a fájljaidat illetve az oldaladat. Továbbá ha CMS-t akarsz rajta futtatni, akkor vannak ahol előre felhúzzák Neked, érdemes ezen nem spórolni!

2013. dec. 28. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!