1/56 anonim válasza:
Ilyen kérdést.. Én utálom a HSM-t, ízlés kérdése..
2/56 anonim válasza:
Kezdj valami cms rendszerrel (pl. php-fusion) azzal majd beletanulsz, de ilyemi oldalakkal mint ez dunát lehetne rekeszteni...
3/56 A kérdező kommentje:
Most nem a hsm-el foglalkozok.És nem giccses szar.2 éve szerkesztem.Megnézném a te oldaladat 2. válaszoló.
2011. jan. 18. 21:00
4/56 A kérdező kommentje:
Most nem a hsm-el foglalkozok.És nem giccses sz*r.2 éve szerkesztem.Megnézném a te oldaladat 2. válaszoló.
2011. jan. 18. 21:00
5/56 anonim válasza:
A szín nem a legjobb, túl sok minden mozog túl sok felé, túl sok csilli-villi, semmi tartalom...
6/56 A kérdező kommentje:
Mi legyen liba fos színű?
2011. jan. 18. 21:02
7/56 anonim válasza:
Jesszusom. Azt a macskát tüntesd el a kurzor mellől, mert hülyét kapok tőle. Amúgy maga az oldal elég giccses, és az egész egybefolyik...
8/56 A kérdező kommentje:
Egy rendes választ nem kapok?
Giccses,utálom a Hsm-et, más színű is lehet
2011. jan. 18. 21:05
9/56 anonim válasza:
Megmondtam mi a véleményem az oldaladról. Az miért nem rendes válasz? Vagy neked csak az számít rendes válasznak, ha azt mondom, amit hallani akarsz, hogy igen kislány, ügyes vagy, ez a legjobb oldal amit valaha láttam, a macska meg különösen cuki, ahogy a kurzor mellett ugrál.
Az eszem megáll. Nem bírod a kritikát? Akkor miért érdekel a véleményünk?
10/56 A kérdező kommentje:
Azért tudjátok,hogy tudjátok megbántani egy embert vagy többet?
2 éve szerkesztem az oldalt.Sokat dolgozok a fejlécért,és mit kapok érte?Sz*r az oldal,giccses,csilli - villi.
2011. jan. 18. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!