Freeweben hogy tudom belerakni a public_html mappába a honlapomat?
Figyelt kérdés
ha csak simán belemásolom és megnyitom az ftp2.fw.huról akk ezt írja ki 550 /public_html/style.css: No such file or directory
tehát hogy kell rendesen belerakni hogy működjön írjátok le légyszi dreamweaverrel csináltam a honlapot és total commandrerrel próbálkoztam
2011. jan. 13. 20:36
1/9 A kérdező kommentje:
sikerült de csak az írást hozza ki a disegn-t nem:S [link]
2011. jan. 13. 20:49
2/9 anonim válasza:
jók a hivatkozások? Nem úgy adta meg a dolgokat a dreamweaver h c:/...?
3/9 A kérdező kommentje:
jólvannak megadva de adesign-ot nem adja ki meg kiírja azt a sz art:S de elmentettem egy helyre és onnan másoltam be a public_html mappába de nem működik :S
2011. jan. 13. 21:05
5/9 A kérdező kommentje:
milyen index légyszives normális hosszab, értelmesebb választ pls
2011. jan. 13. 21:18
6/9 anonim válasza:
index.html
vagy index.php
vagy index.htm
legyen az első kezdölap
másként nemjelenitimeg
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy legyen kezdőlap bocs de kezdő vagyok:D van egy index.html honlapom egy mappában de ha belerakom a public_html mappába az nemjóúgy hogylegyen kezdőlap?
2011. jan. 14. 14:41
9/9 A kérdező kommentje:
hanem egyáltalán hogy kell főoldalnak csinlni? dreamweaverel csináltam ezt az oldalt elmentettem index.html nek oldalt kihozta total comanderreel az ftp-s könyvtárat abba belmásoltam de disignt-nem adja ki
2011. jan. 14. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!