Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudom megváltoztatni már...

Hogy tudom megváltoztatni már egy létező swf tipusu fájlt?

Figyelt kérdés
Van egy swf fájl annak néhány információját megkéne változtatni!!! Hogyan tudnám ezt megcsinálni!!! Már meg is vettem a Macromedia Fash 8-at!!!:S:S:S:S De nem tom h lehet ezt megcsinálni:S LÉGYSZI SEGITSETEK
2011. jan. 12. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
tudtommal csak a .flv kiterjesztést tudod megváltoztatni, swf - be generálás után nem! de lehet hogy én vagyok a hülye
2011. jan. 12. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak????:S:S:S:S:S
2011. jan. 12. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Keress egy swf-ből flv-re konvertáló programot, (google a barátod) aztán az flv-t szerkesztheted a Flash 8-al, amiből végül swf-et csinálsz.

Node: a konverterek nem tudják minden esetben 100%-ban jól konvertálni, csak egyszerű animációkat.

2011. jan. 12. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:
És valami más??? mert át konvertálom, de fekete fehérben jön ki és nem minden olyan amilyen nekem kéne:S:S:S KÖNYÖRGÖK SEGITSETEK
2011. jan. 12. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
flv-t kétlem hogy videovágón kívül bármivel tudnál szerkeszteni. az az fla amire gondolsz. a program amit OP keres az meg pl a Sothink SWF decompiler (fizetős, de fenn van warezon)
2011. jan. 12. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
az a baj a decompilerekkel, hogy az eredeti forrást nem fogják tudni megbízhatóan visszaállítani sehogy sem. Csak ahhoz hasonlót. Ha tényleg megvetted, akkor ez baklövés volt, előbb kellett volna kérdezned, az SWF már futtatható állomány, nem forrásfájl. Viszont jó hír, hogy most megtanulhatod használni a Flash-t és csinálhatsz szép dolgokat magadtól.
2011. jan. 13. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!