Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Sütikkel hogyan tudnak visszaé...

Sütikkel hogyan tudnak visszaélni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha be van kapcsolva pl. levelezésnél a "jelszó megjegyzése" akkor az a sütiben bennevan(márhogy a jelszó)
2011. jan. 7. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
A többi sütimhez php kód hozzá tud férni??
2011. jan. 7. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha be vagy lépve valahova, szerintem a jelszó rohadtul nincs benne a cookie-ban, kódolva sem.
2011. jan. 7. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ha be vagy lépve valahova, szerintem a jelszó rohadtul nincs benne a cookie-ban, kódolva sem."

Első vagyok. A JELSZAVAD eltárolja a sütikben, ha be van kapcsolva/pipálva/x-elve az oldalon bejelentkezésnél, hogy "jelszó mentése" Próbáld ki. gy-ra bejelentkezel azzal, hogy "maradjon belépve" vagy ilyesmi majd lépj ki a böngészőből és vissza. Be leszel jelentkezve. Most törtöld az előzményeket, és voálá nem vagy belépve.

2011. jan. 7. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
inkabb session szokta jelszot tarolni. cookie-ban meg sessionId.
2011. jan. 7. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Az igaz, hogy egy cookie-ból tudja a rendszer, hogy be vagyok lépve, de - tudtommal - ebben nincs jelszó. Ha sosem lépek ki valahonnan (belépve maradok) akkor sem. A mentett jelszó más kérdés, de az sem cookiekban van, szerintem.

2011. jan. 7. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs benne a cookieban jelszo (legalabbis azoknal a rendszereknel, amit en irok), csak egy sessionid, a session meg a serveren. ugy tudnak visszaelni vele esetleg, hogy ellopjaka cookiet, es azon keresztul azonositjak magukat a server fele.
2011. jan. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!