Hogy tudnék olcsón kihozni egy licitoldalt?
Figyelt kérdés
Az árajánlatra nem igazán akarnak válaszolni, kb. mennyiért készítenek egy aukciós oldalt?2011. jan. 3. 22:35
1/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire komoly, de biztos hogy 80-90 ezer a legalja.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem olyat szeretnék mint a vatera v. teszvesz. Kisebbet, mert más témájú oldal lenne.
2011. jan. 3. 23:32
3/9 anonim válasza:
Írj egy privát üzenetet a konkrét igényeiddel, és válaszolok rá. Számlaképesen kft-vel csináljuk.
4/9 anonim válasza:
en is zsoktam ilyet csinalni, de nalam nem 80-90 :(
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem baj, ha olcsóbban tudod kihozni. :))
2011. jan. 4. 09:34
6/9 anonim válasza:
egy kezdot megbizhatsz vele, ki tudja hozni olcsobban (es lehet, hogy megigeri, hogy ket het alatt megcsinalja). nalam minimum 6 szamjegyu osszeg, de inkabb 7, de az profi lesz. Nem lesz kesz ket het alatt, de teljesen testreszabhato.
7/9 anonim válasza:
Egyébként így igények nélkül lehetetlen árajánlatot adni, és még nekem sem írt a kérdező.
8/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem is kértem árajánlatot, inkább az volt a kérdés, hogy hogy lehet legolcsóbban kihozni.
Eszembe jutott olyan, hogy hátha van esetleg, mint ahogy a webáruházaknál is, hogy lehet bérelni. De aztán rájöttem, hogy nincs. :S
Sajnos kicsit el is keseredtem, mert amit kaptam árajánlatot az egyik cégtől, ott majd egy milliót írt.
leppurd, légy szíves írd meg, hogy kb miket kell tudod, hogy árajánlatot tudj adni.
A másik cégnél azért volt könnyebb, mert ott mutattam példa oldalt, amit ők csináltak. :)
2011. jan. 6. 18:51
9/9 anonim válasza:
Írd le, hogy konkrétan mik az igényeid, nekem privát üzenetben, és arra tudok válaszolni, akár a már meglévő oldalt is elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!