Nagyon amatőr vagyok weblapkészítésben, egy icurit értem a HTML-t. Nem kezdenék bele egy ilyen honlapba, mert tényleg nem tudok, hol kezdjem, de induló vállalkozásom miatt muszáj. Hogy kezdjem?
.tk-s oldalt szeretnék, a tárhelyet pedig freeweb.hu-nál. Viszont nem tudom, ott hogy lehet oldalt csinálni. Máshol nem szeretnék, így akarom. Kérlek segítsetek.!! Elég egy kód, hogy mit írjak, és h pl: <kód>szöveg helyes</kód>
remélem értitek. A többit már tudni fogom, csak egy elindulás kell. köszönöm!
Nem akarok snob lenni,de ha egy vállakozás miatt kell a weblap.akkor gondolom a weblap elsődleges célja a vállakozásod,termékeid,szolgáltatsáid..stb bemutatása.
Nah most,ebben az esetben véleményem szerint rendkívül fontos a "MEGNYERŐ" megjelenés de ha csak egy "icurit" vágod a html kódolást,akkor nem valószínű hogy bármi "szépet" ösze tudsz hozni..Egy amatőr weblap pedig nem lesz túl megnyerő az esetleges ügyfelek számára.
Szóval én azt ajánlom hogy rendeld meg a weblapod egy profinál,nem dólgoznak olyan drágán.
De ha minden áron te magad akarod a weboldalt elkészíteni,akkor ajánlom weboldal sablonok használatát.
Péládul egész jókat lehet találni itt:
És utána az icuri html tudásod talán elég lesz hozzá hogy testre szabd,illetve ajánlom még az NVU-t,ha ebbe töltöd be a weboldal sablont amit letöltesz,akkor sokmindent meg tudsz változtatni HTML kódolás nélkül,egy kattintással:
Például letöltheted innen és még sok más helyről is:
És ha végeztél a weblapoddal,akkor utána ahogy az előző írta csak fel töltöd a freeweb.hu tárhelyedre a weboldalad.Hogy hogyan tudod feltölteni,itt megtalálhatod:
Kedves kérdező!
Szerintem is érdemes profira bízni.
Szívesen segítek önnek, elkészítem a weboldalát.
Írjon a info[kukac jel behejettesítendő]balcsida.hu-ra
mondjuk ehelyett:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
erdemesebb lenne utf-8-cal probalkozni (csak egy jo tanacs) ;)
Igen, bár még alig van valami az oldalon.
Miért jobb az utf-8? Az iso-8859-2 a közép európai kódolás.
Az utf meg egy univerzális dolog, nem mindig jön össze egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!