Hogyan kell egy honlapot elkészíteni?
Szeretnék, de nem értek hozzá, olyanok válaszát várom aki tudja hogy kell, vagy akár meg is csinálná nekem.
A kérdésbe már nem lehettet azt írni h tudna e valaki nekem segíteni ebben, úgyh ide írom.
Szerintem először próbálkozz egy egyszerű oldalkészítővel: mindenkilapja, eoldal, gportal (ezért fizetni kell!). Aztán ha már van egy kis tapasztalatod, akkor nézz utána a html kódolásnak! [link] Itt olvashatsz jó tutorialokat, én is innen tanultam meg.
Ha már értesz hozzá valamicskét, akkor regisztrálj egy oldalra, ami tárhelyet ad. Szerintem az extra.hu eddig a legjobb, a is többivel próbálkoztam, de nem tetszettek.
Van sok egyszerűen kezelhető felület, pl. abbcenter.com, mindenkilapja.hu Ezeknél belül van egy kezelőfelület, azt kitöltöd, lehet belevinni egyéb dolgokat is, ha értesz hozzá (html), de ha nem, az alap is jól néz ki. Ha egyedit szeretnél, ahhoz kódot nem árt érteni, vagy egy olyan webszerkesztő program kell, amiben egyszerű szövegszerkesztő módszerekkel is dolgozhatsz, ilyen pl. a microsoft front page nevű programja.
Ha nagyon nem megy, én vállalom, hogy készítek neked, mert én tanultam a többit is, ami már nem csak amatőr, helpyou@anonym.hu
Milyen bonyolultságú honlapot szeretnél?
Ha fizetsz érte, én megcsinálom! ;) (Ezt nem kell komolyan venni, és ha konkrét kérdésed van, mert elakadnál, segítek!:)
Én a PHP-s honlapkészítőt ajánlom.
De először könnyebb honlapkészítővel, mint pl.: FrontPage.
Már kb. 3-4 oldalt készítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!