Hol lehet megnézni, h ki like-olta az oldalamat?
Hát, ha csak bejelentkezettek lájkolhatják, akkor az mutatnia kéne, hogy kik. Ha viszont nincs ilyen, csak egy sime "Tetszik" gomb, akkor mégis hogy gondolod, hogy kiírja?
Rakj rá Facebook-os lájkolást, és akkor azt mutatja h "Tetszik- 3 ember" <--példa!
Ha segítettem, zöld kéz (-:
2010. dec. 22. 09:18
2/10 A kérdező kommentje:
olyanom van, h tetszik-3 embernek. de hogyan tudom megnézni, h kiknek? bejelentkezés nélkul nem is lehet likeolni. ha kérik, tuti nem adok zold kezet.
Kerüljük a zöld kezes témát;)
IP alapján akarod hogy kiírja, vagy hogy francba? Ezt így nem lehet megoldani, térj már észhez! Ha mondjuk lenne bejelentkezés akkor mondjuk én belépnék:
Név: MyName
jelszó: 123456
És lájkolom. Te ezt így veszed le:
Tetszik - 3 ember| megnézem kik azok:
-MyName
-Lady
-Katalin
stb...
Nem lehet csak bejelentkezéssel megcsinálni, vagy IP alapján. Ekkora marhaságot ne találj ki, mert nem tudni megjeleníteni. Honnan szedjen nevet le, ha?
-.-"
Gondolkozz máskor előre;)
2010. dec. 22. 20:33
4/10 A kérdező kommentje:
likeolni oldalakon csak akkor tudsz ha facebookra be vagy jelentkezve. a "tetszett 3 embernek"- egy frame-ben van, ami a facebookra mutat. facebook mysql adatbazist hasznal. ha te likeolsz vmit akkor gondolom: "insert into like (mit,ki) values ('oldal','te');". van olyan like gomb, ami kilistazza, h kik like-oltak eddig az oldalt. mivel én tettem fel a kérdést és te probalsz segiteni, valszeg te vagy az okosabb és én nem értem, h te mirol beszélsz. légyszives fejtsd ki bovebben.
[link]
itt keresd (Show Faces)
@20:33
Minek okoskodsz, ha nem érted a kérdést?
2010. dec. 23. 09:33
6/10 A kérdező kommentje:
már tényleg hittem a gyereknek, h én vok hulye. koszi utolso de a show faces-es sok helyet foglal. nem lehet lecsekkolni a sima like gombosnal, h kik kattoltak ra? az elsonek ment zold kéz, csak ne valaszoljon tobbet.
nem hiszem, hogy lehet. a show faces is csak az utolsó néhány like-olót mutatja. állítható, hogy hány darabot.
2010. dec. 23. 17:07
Én nem értek hozzá? Te linkelsz be vírusos oldalakat-.-
Kedves kérdező, nem akartalak megbántani, plusz ennél értelmesebben nem bírom elmagyarázni.
2010. dec. 23. 19:53
igazad van a developers.facebook bizányára vírusos:D:D
2010. dec. 23. 20:18
10/10 A kérdező kommentje:
szerintem nem értetted meg a krédsét és facebook like rendszerével se vagy tisztaban. egyszeruen segitokész vagy és ra vagy kattanva a zold kezecskékre, irtal gyors vmi valaszt. facebookos link nem virus. amiket eddig irtal én megértettem, csak nem volt koze a kérdésemhez és lekezeloen magyaraztad el. nem baj, menj at vmi mas kategoriaba zold kezecskére vadaszni, mert itt nem fox sokat talalni.
Kapcsolódó kérdések: