Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Gportálnál ezt hogy tudnám...

Gportálnál ezt hogy tudnám megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szóval naponta csomó hírt szoktam kiírni és azt szeretném, hogy az egyik hír (Boldog karácsonyos) legyen mindig az első hír egy darabig úgy, hogy közbe én még attól írnék további "friss" híreket. És ezt, hogy tudnám megcsinálni, megoldani? :D Előre is köszi ;)
2010. dec. 21. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Csak akkor marad első, ha addigi hírek nem jelennek meg, mert azok eléje kerülnek. Vagy menj a Beállítások menüre, ott próbálkozz ;) Zöld kéz, ha segítettem.
2010. dec. 21. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
csinálsz egy sima középre modult, és egy rejtett friss hírek modult.. a friss hírek modulba bírod a híreket, először egy boldog karácsonyosat, utána a többit. a boldog karácsonyosat kimásolod, az üres modulba csinálsz egy táblázatot ami 1*2es. az első cellába bemásolod a kijelölt cuccot, a második cellábapedig a friss híreket. vagy egyszerűbben, az új modulba egy frame-t illesztesz
2010. dec. 21. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem ismerem azt a csodarendszert, de nincs olyan, h kiemelt hír? Vagy egy script, ami lefut, és betöltéskorkor meghív egy képet...
2010. dec. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!