Mit jelent az e-oldalnál a 30 nap próbaidő?
Figyelt kérdés
30 nap után már nem tudom szerkeszteni/megszűnik a weblap???2010. dec. 21. 11:47
1/4 A kérdező kommentje:
lécci csak olyan írjon,akinek van itt oldala,mert nem szeretnék találgatásokra építeni.köszi
2010. dec. 21. 11:51
2/4 anonim válasza:
30 napig próbaidőn van az oldalad, ha mondjuk regisztrációnál az ingyenes csomagot választottad, akkor 30 nap próbaidő után ingyenes csomagot kapsz. De minden le van írva a Fórumba-.-"
3/4 vagyokakilehetek válasza:
csak nem gondolod hogy megkeresi és elolvassa ott? :D :D
4/4 A kérdező kommentje:
egyszerűbb itt feltenni a kérdést,mint ott keresgetni egy csomót.Én is már számtalan olyanra válaszoltam,amit simán meglehetett volna válaszolni,mégis kiírták ide.Azért van ez az oldal.Am köszi a segítséget.
2010. dec. 21. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!