Lapunk.hu - Mért írja ki, hogy: "Jelenleg nem fogadunk új regisztrációt"?
Figyelt kérdés
Eléggé idegesít ez az állapot. Akkor mégis mikor fogad új regisztrációt?2010. dec. 19. 15:57
1/7 anonim válasza:
Biztos szabin vannak vagy ilyesmi.
2/7 A kérdező kommentje:
aha...
2010. dec. 19. 16:22
3/7 anonim válasza:
Már én is próbáltam,még hónapokkal ezelőtt is,akkor is ez volt kiírva.Szerintem már egyáltalán nem fogadnak új regisztrációt,mert biztos betelt a tárhely kapacitásuk,vagy mittudomén...
4/7 A kérdező kommentje:
az óriási..xD
2010. dec. 19. 18:51
5/7 anonim válasza:
én már megtettem a feljelentést átverésért! Lehet hogy tájékoztatták őket a Fogysztóvédelem esetleg a Hírközlési hatóság a bejelentésről!
7/7 anonim válasza:
én pár hónapja csináltam 2 oldalt is,és azokat törölni szeretném,és helyette újat csinálni,és eléggé mérges vagyok,hogy nem enged új regisztrációt,csak ha fizetek érte.Akkor mért írták azt nagy betűvel,hogy ingyenes és az is marad???!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!