Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet html-t html-be...

Hogyan lehet html-t html-be ágyazni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy egyszerű html oldalt, viszont ugyanazt a tartalmat szeretném beilleszteni egy másik nagyobb html oldalba is, és nem szeretném megduplázni.
2010. dec. 18. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
<iframe>-be lehet megadod a magasságát szélességét, legyen-e görgő, és src="" az útvonalat amit be akarsz ágyazni. Továbbá ezzel lehet megoldani, hogy linkre kattintással ne az oldal frissüljön csak az iframe tartalma
2010. dec. 18. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
itt van tutoriallal [link]
2010. dec. 18. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
És ez az egyetlen megoldás, mert régen azt tanultam, hogy ez elavult, és frame-eket ne használjunk, azóta mindig elkerültem. Vagy pont erre való?
2010. dec. 18. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
És azt meg tudom csinálni, hogy legyen egy önmagában teljes html oldalam headerrel és mindennel, és annak a szöveg tartalmát beillesszem egy másikba, de mondjuk az első sort, ami a cím (mondjuk <h1> között), azt ne tegye be?
2010. dec. 18. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

Hogyne lehetne phpval megnyitod a fájlt olvasásra feldolgozod azt ami neked kell belöle. És ki echo-zod :P.

Am. az előző kérdésedre válaszolva, nem kell simán egy ajax kérésel is lekérheted a tartalmat, az adot div-be.

2010. dec. 19. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!