Van olyan oldal, ahol ingyen tudnék .com-os oldalt csinálni?
Figyelt kérdés
már végignézte a kérdéseket, de indenki csak .hu-s meg magyar honlapot akar csinálni, nekem viszont angol nyelvű kellene2010. dec. 16. 19:24
2/11 anonim válasza:
Ingyen nem tudsz csinálni, ahhoz fizetős domain kell;) Zöld kéz!!
4/11 anonim válasza:
es .hu-s vegu domaint sem csinalnak ingyen. mellesleg .hu-s oldalra is pakolhatsz angol nyelvu cuccokat
6/11 anonim válasza:
com olcsobb hu-nal. én mar szereztem ingyen .com-ot [link] -nél.
8/11 anonim válasza:
[link] itt se ingyen kapod :P [semmi sincs ingyen.]
"... cserébe viszont kérünk egy dolgot. Ez a pontszerzés. Pontokat úgy tudsz szerezni, hogy a weboldalunk Pontszerzés részében található pontszerzési lehetőségeket elvégzed. Ezek abból állnak, hogy regisztrálnod kell a partnereink weboldalára. A tárhelyért minden hónapban 2 pontot vonunk le... "
9/11 A kérdező kommentje:
de ez olyan nagy hülyeség, akarok csinálni mondjuk egy rajongói oldalt, és fizetnem kell érte? kommolyan mondomm, nem éri meg, nem is tudom miért fizetnei az emberek az interneten bármiért is :S
2010. dec. 19. 23:33
10/11 anonim válasza:
hat akkor ne regisztralj. nekem megerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!