SÜRGŐS! Kompozerrel készítettem egy weblapot és fel kellene töltenem a freeweb.hu-ra, de egyszerűen nem megy! Hogyan kell? Elvileg Total Commanderrel, de hogy?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 20:05
1/8 anonim válasza:
FTP-s tárhelyet megkaptad, arra bejelentkezel, aztán egyszerűen felmásolod. Ha ilyen tárhelyre regeltél, akkor gondolom, nem idegen tőled.
2/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy most csinálok ilyet először. vizsgafeladat, de nem mondták el hogyan kell feltölteni
szóval részletesen, mint egy hülyének el tudod nekem magyarázni? :)
2010. dec. 12. 20:52
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Átviteli hiba. Folytatod? <--- mindig ezt írja ki, ha fel akarom tölteni
Filezila-val is próbáltam már, de ott is ezt írja ki
2010. dec. 12. 22:32
6/8 anonim válasza:
FTP hozzáféréshez
FTP hostnév (kiszolgáló neve) az új rendszerben: ftp2.freeweb.hu
FTP hostnév a régi freeweb rendszerben: ftp.freeweb.hu
port: 21
login név és jelszó: a FreeWeb.hu tárhely regisztrációnál megadott felhasználói név és a hozzá tartozó jelszó.
Kapcsolat beállításoknál javasolt a "passzív mód" használata.
7/8 A kérdező kommentje:
igen, pontosan így csináltam, mégis kiírja az "Átviteli hiba. Folytatod?" hibakódot.
2010. dec. 12. 23:04
8/8 A kérdező kommentje:
megoldottam, kiderült, hogy a freeweb a szar...
2010. dec. 13. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!