Melyik a legnormálisabb sablonos weblapkészítő oldal?
Figyelt kérdés
mlap után.2010. dec. 12. 10:45
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
csak nem ez volt a kérdés...
2010. dec. 13. 20:18
3/9 anonim válasza:
Akkor máskor jobban fogalmazd meg -.-
4/9 A kérdező kommentje:
Melyik a LEGNORMÁLISABB SABLONOS WEBLAPKÉSZÍTŐ OLDAL
nem egyenlő
Milyen sablonos weblapkészítő oldalak vannak....
Szerintem itt a te felfogásoddal van a baj, nem az én fogalmazásommal...
2010. dec. 14. 19:00
5/9 anonim válasza:
Amiket felsoroltam az mind jó. Nem az én felfogásommal, hanem azzal van gond, hogy k*rvára válogatós vagy-.-
Csinálj .hu-sat ha ennyire nagy arcod van;)
Az már nehezebb igaz? Fogadok fingod sincs hogy kell. Ennyit erről-_-
6/9 A kérdező kommentje:
Még mindig arra voltam kíváncsi hogy melyik a legnormálisabb.
Amúgy meg tudom hogy hogy kell hu-sat. notepad, html,php,css,javascript ---> tárhely, domain név.
Remélem most már boldog vagy.
Mikor már nem tudsz mibe bele kötni, jön az okoskodás...
2010. dec. 14. 19:26
7/9 anonim válasza:
Akkor csinálj .hu-sat ha ez meg az sz@r -.-
8/9 A kérdező kommentje:
Hát te ritka nagy idióta vagy. Olvass vissza, nem emlékszem hogy mondtam volna hogy "ez meg az sz@r" pusztán kíváncsi voltam mások szerintem melyik a LEGNORMÁLISABB. Az már más kérdés hogy hülyeséget válaszoltál, és még te szítottál veszekedést, de már látom hogy érdemben arra sem vagy képes. Remélem azért a lényeg átment...
2010. dec. 15. 17:43
9/9 anonim válasza:
A legelső jókat mondott kedves kérdező!!!-.- Ne tiporjátok már egymást! Amúgy az elsőnek igaza van. "csak nem ez volt a kérdés..." akkor neked amiket felsorolt nem megfelelő. Kezdj bele saját .hu honlapra, vagy rakd fel normálisan a kérdést! Nem is értesz hozzá, különben meg ha ennyire sablonosat akarsz ott a Google-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!