Hogy lehet web oldalt készíteni?
Figyelt kérdés
ne irjatok hülyeségeket!2010. dec. 12. 10:43
1/4 anonim válasza:
lapunk.hu
mindenkilapja.hu
eoldal.hu
sokoldal.hu
5mp.eu
freeweb.hu (fw.hu)
ultraweb.hu (uw.hu)
weboldalkészítő oldalakon könnyen lehet weboldalt készíteni... :)
2/4 anonim válasza:
Hátha tudsz valamit,akkor programot használsz mint pl a frontpage vagy az NVU vagy hasonlokat, de ha ilyen kérdést feltetél akkor nem vagy valami jó. Na tehát neked azt ajánlom, hogy látogasd meg a www.mindenkilapja.hu honlapot ott elmondják, hogy mit kell csinálnod, elég könnyen lehet használni. Ha egy kicsit jobb vagy akkor mehet a www.g-portal.hu . De ha már ez is megy és neked tényleg egy igazi jó holnap kell akkor azok a programokból válaszál amit fent megirtam(én a frontpage használom elég jó, nekem bejön) Ha van még valami kérdezél:D további szép napot
3/4 anonim válasza:
1. Rákeresel a "Kompozer" szóra, lehet, hogy NVU néven fogod megtalálni, annak az új neve. Letöltöd, telepíted, magyarul kell beszélnie. Lehet, hogy át kell állítanod.
2. Megnézed az ikonokat meg a menüket, és értelemszerűen használod.
3. Regisztrálsz a freeweb.hu-ra, és feltöltöd a lapodat. Figyelj rá, hogy az interneten a legtöbb szerveren Unix fut, ami azt jelenti, hogy a kis- és nagybetűk eltérnek. A kutyus.jpg meg a Kutyus.jpg nem ugyanaz.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!!
2010. dec. 12. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!