Hogy tetszik az oldalam?
Figyelt kérdés
nincsenek rajta reklamok, szal sztem nem szamit naon reklamozasnak ez a kérdés. Csak nem rég kezdtem a honlapozast, szal kiméletesen!
2010. dec. 10. 19:09
1/13 anonim válasza:
Látom van benne Java Script is. Én is programozgattam még annó ha te ezt saját magad írtad meg ( gondolok itt a php részre és a java script-re )és nem vmi cms rendszer akkor fogadd őszinte elismerésem.
2/13 anonim válasza:
ááá, tényleg nincs rajta reklám:
rákattintok egy filmre, és rögtön 3 reklám jön
Ezen kívül nagyon jó
3/13 vagyokakilehetek válasza:
csillagkapu csak a 8 évad van meg benne??? akkor sokat nem ér.
a maradék 2 hol van belőle??
Boldog Karácsonyt
4/13 anonim válasza:
vurhdö lájdá niht gefundn aztán huhúúú: [link]
5/13 A kérdező kommentje:
igaz :S
2010. dec. 10. 19:34
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert könnyű rajta eligazodni és van rajta született feleségek, méghozzá a 7. évad is:) Tetszik, ügyes vagy:)
7/13 anonim válasza:
Jól megprogramoztad (javascript,html)
Szerintem tök jó
8/13 anonim válasza:
Honnan az oldal címének ötlete?Sejtem!:D (négy ütem)
9/13 anonim válasza:
szerintem fasza lett.. azt megkérdezhetem, hogy mennyi idő volt összedobni? (őszintén)
10/13 A kérdező kommentje:
egy hetes melot dobtam fel a kérdés kiirasakor. azota csak quiz-t csinaltam és nem naon tudom hogyan tovabb. esetleg 5letek, h mi legyen még az oldalon?
2010. dec. 18. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!