E107-problémám van, valamit nem értek. Segíts! ,?
Szóval,megvan a legújabb e107-es verzióm (mármint a legújabb verziója az e107-nek), és van egy ATW.hu-s felhasználóm+honlapom...és nem tom,h hogyan kell feltölteni a kicsomagolt állományt...meg egyeltalán hova!
totalcommanderrel próbáltam ftp-vel,de nem tom h hova kell rakni...mit kell beírni!
Tehát nem tudom hogyan kell felrakni az állományokat az oldalra,ha segítenétek akkor az jó lene...köszönöm!
Hát, nem az arhívumot kell magát feltölteni, hanem azt kitmöríted, és a benne lévő kismilliárd kisebb php-t...aztán keresel egy olyat, h install.php valahol és nekifekszel...+ ha jó a leírás hozáz, akkor van olvass_el vagy read_me fájl vhol a gyökérben.
A feltöltésnél lehet esetleg, hogy több mappa már alapból meg van kreálva (nem tudom, h ATWn engednek-e egyéb okosságot).. szóval ha van olyan mappád, h "htdocs", akkor abba töltsd fel a cuccaidat.
ööö Milyen értékeket?
FTP logint vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!