Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit kérhetek a következő...

Mennyit kérhetek a következő webes munkákért?

Figyelt kérdés

A következő dolgokat készítettem egy cég számára és szeretném megtudni mennyi a reális ár, amit elkérhetek érte:

- Egy egyszerűbb felmérő form. (100 sor)

- 3 db megrendelő form. (3*320 sor)

- 3 db FBML alkalmazás, aminek a segítségével a facebookról is leadhatják a megrendelést a 3 megrendelő formra.

Minden oldalt css-vel (össz kb 500 sor) formáztam és az elküldött adatokat a bérelt tárhelyemhez tartozó adatbázisba töltöm. Feltöltés előtt php-vel mindent ellenőrzök, hogy rendben legyen. IE, FF, és Chromeban is tesztelve.

- Az adatok eléréséhez csináltam egy admin felületet nekik (100 sor)

- A css-s formázásokon kívül kb. 1 órás photoshop munkám is volt a fentiekkel.

- 10-12 óra - Különböző alkalmazások keresése telepítése és beüzemelése a facen ill. egyéb segítségnyújtás.

- 1 óra - Felirat időzítése egy interjúhoz.

Összesen kb. 20-25 órát fordítottam mindenre.

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 4. 18:58
 1/9 vagyokakilehetek ***** válasza:

én a helyedben előtte megállapodtam volna a céggel az árban

mivel utólag hiába is kérsz bármennyit ha nem adják meg azt neked. max annyit tehetsz hogy nem adod át a kész munkát addig amíg nem fizet. de attól még a munkád benne van és nincs érte pénz. legyen ez tanulópénz esetleg ha így jársz de nem kívánom hogy ez legyen...

viszont az árakat nem tudom abban tanácsot nem tudok adni...

2010. dec. 4. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Én egy ilyenért 35-40et szoktam elkérni, persze számlával. De 30at nyugodt szívvel elkérhetsz.
2010. dec. 4. 19:14
 3/9 A kérdező kommentje:

25-et akkor nyugodt szívvel elkérek érte.

A továbbiakban készítenem kell még nekik egy közösségi vásárlós oldalt ahol a saját termékeiket árulják majd.

Mennyi egy reális nettó órabér amit elkérhetek tőlük (számla nélkül)?

2010. dec. 4. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
erre én is kivancsi lennék, de sztem rossz helyen kérdezoskodsz.
2010. dec. 4. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:
webshopért, főleg ha még Te töltöd fel a termékeket akkor nyugodtan elkérhetsz 40et számla nélkül. Órabérben dolgozni meg hülyeség, úgysem fogja kifizetni neked azt, hogy órákat szenvedsz, mert valami nem működik.
2010. dec. 5. 01:04
 6/9 anonim ***** válasza:
ez akk most egy webshop? szted webshopokat 40k-ba dobalnak? mondtam, h nincs értelme itt érdeklodnod. CMS webshopokat adnak 100k-ér.
2010. dec. 5. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
számla nélkül nem fogja sose eladni 80-100 ezrekért :)
2010. dec. 6. 04:15
 8/9 kanaan ***** válasza:
azért próbáljuk már meg nem kinyírni a szakmát, nem szabadna olyan órabérért dolgozni, mint amennyit egy utcaseprő kap. Ha viszont ez azért volt 25 óra meló, mert nem vagy annyira járatos a szakmában, akkor pedig inkább magadnak kódolgass otthon addig, amíg nem megy csípőből a dolog
2010. dec. 7. 19:02
 9/9 kanaan ***** válasza:

tegnap 04:15:

vettem részt már bőven több milliós projektben is, ahol a végén a megrendelő benyögte, hogy mi lenne ha erről a buliról nem készülne számla.

Szóval az, hogy mennyit lehet elkérni egy melóért nem azon múlik, hogy van e számla, vagy nincs. Az azt befolyásolja, hogy benne van e a megrendelő a dologban, vagy nincs

2010. dec. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!