Hogyan tudok az oldalamra bannert csinálni, hogy ha rákattintok, kiadja a nevem?
És úgy értem hogy nem programmal...Hanem én megcsinálom a képet,és ha jól tudom csak bele kell kódolni valamit a képbe,vagy nem tom,és úgy...De nem progival szeretném....
Létszi Segítsetek!! Nagyon kéne! :) És tudom hogy nem csak programmal lehet! :P
És NEM HTML-es vok, hanem mlap.hu-s! :)
"valamit a képbe,vagy nem tom,és úgy"
Ha azt se tudod mit akarsz, ne rakj fel kérdést, vagy fogalmazd meg normálisan!
És az mlap.hu tényleg nem HTLM-es -.-"
Nem vetted észre,hogy az a kérdés,hogy hogyan kell bannert csinálni??? És ha ebből lekövetkezteted,hogy én nem tudom mit kell csinálni,hogy fogalmazzam meg normálisan? -.-" Ha egyszerűen nem tom hogy kell csinálni? És nem is válaszoltál a kérdésre,szal csak rontod itt a levegőt,úgyhogy ha csak csesztetni tudsz másokat,el lehet menni....Mert nem azért tetem fel a kérdést,hogy ilyen választ kapjak! -.-" Pff!
Mármint kiadja az oldim nevét,nem a nevem!
És jujj,képzeld,az mlap.hu tényleg nem HTML,mert leírtam4 AZTAA! Izgi,nem?? :O O.o
Látom, te kezded a vitát!
Az mlap, igenis HTML minek okoskodsz, ha nem is értesz hozzá? :)
nem nagyon értem mit is akarsz :S
képbe nem lehet semmi ilyesmit se belerakni.A kép az csak kép.
Flash re gondolsz talán?na abba lehet hasonlót.de azt is be kell illeszteni az oldalba.
"De nem progival szeretném "
akkor mivel a notepad is program.a ceruza itt nem fog segíteni :P
" És tudom hogy nem csak programmal lehet! :P"
próbáld meg megfogalmazni ,hogy mit akarsz pontosan.
Majd valaki megmondja mivel vagy hogy lehet.
Lehet hogy most engem is lehordsz a földig de:
1:Kérdésed egy szuper intelligensnek is érthetetlen...
2:A HTML-programozási nyelv nem oldal hogy ott csinálgass valamiket.
3.Program nélkül képet elég nehéz csinálni.(Tölts Gimp-et vagy ilyesmit)
4:Képbe elég nehéz lenne belekódolni mivel már le van "fordítva"
5:Ha mindenkit lehordsz aki megmondja mit hibáztál senki az egész világon nem fog segíteni neked...
Tökéletesek a válaszok.
A kérdező meg jól lehúzza a válaszokat, holott meg ő az akinek gőze nincs a dolgokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!