Hogyan tudok Total Commanderrel egy elkészített honlapot a netre felrakni?
De erre kummára nem Total Commander-t kéne használni, ugyanis titkosítatlanul tárolja a jelszavaid egy sima szöveges fájlban...
Én úgy tudom total commander-rel nem lehet weblapot készíteni! csak feltölteni!
a feltöltés pedig:
Elindítod a total commanert->Hálózat->FTP Kapcsolódás->Új kapcsolat-> Megadod a nevét->a tárhelynek a nevét ahol el lehet érni-> Felhasz.neved-> Jelszavad->Kapcsolódás!
Igen leírtam...
Elindítod a total commanert->Hálózat->FTP Kapcsolódás->Új kapcsolat-> Megadod a nevét->a tárhelynek a nevét ahol el lehet érni-> Felhasz.neved-> Jelszavad->Kapcsolódás!
Kapcsolódás után miért zárod be?
Drag and drop (fogd és vidd), egyik ablakban a tárhelyedhez vagy kapcsolódva a másik ablakban megkeresed a gépeden azt a mappát amiben azok a dolgok vannak amit fel akarsz tölteni.
jobb egérgombbal rajuk kattintasz ezzel kijelölöd őket majd bal gombbal áthúzod a tárhelyedre felugrik egy ablak amit okézol és elkezdi feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!