Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Regisztrálós oldal? Melyik a...

Regisztrálós oldal? Melyik a jó ilyesmire?

Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni ingyen egy weboldalt, de olyat, amire mások is tudnak regisztrálni, nem csak az én bejegyzéseimet lehetne olvasni. Ismerem az eoldal-t, ott nem tudnak mások regisztrálni az oldalamra, a g-portal-on krediteket kell gyűjteni, ezért az sem jó. Az mlapon lehet regisztrálni másoknak? Aki ismer jó weblap készítő oldalt, kérem segítsen. Előre is köszönöm. :)
2010. nov. 20. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet az ingyenes CMS rendszerekkel? Az nem jöhet szóba? pl.: WordPress vagy Drupal
2010. nov. 20. 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezeket sajnos nem ismerem, de ha elmagyaráznád, azt megköszönném. :)
2010. nov. 21. 09:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezeket az oldalakat, nagyon tetszettek. És ezek végig ingyenesek is maradnak? És az IP címem rejtve marad itt is az oldalra látogató számára?

A wordpressnél a telepítésnél ragadtam meg, sajnos én ilyen adatokat nem tudok a számítógépről, amiket meg kéne adni. A tárhelyre mentés pontosan mit is jelent?

2010. nov. 21. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a videó a segítségedre lehet:

http://www.youtube.com/watch?v=7YV0ehL_lOc

Ebben a videóban WordPress-ről van szó.

2010. nov. 22. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!