A cyrex.hu-nak mekkora tárhelye van?
Na, ez engem is érdekelt, lementettem (WinHTTrack-kel) és a következő jött ki:
- kb 223 MB kép, flash (nem videók, csak animok, főleg reklám)
- kb 25 MB HTML forrás, de ez azért csakóla, mert WordPresssel van kiszolgálva, ami ennél kevesebb helyet foglal, mert a bejegyzések szövegét stb adatbázosban (MySQL, pl) tárolja)
A videók pedig, amint az előttem már jelezték, a YouTube-on és a Videosmarton laknak, így nem foglalnak helyet. :)
Ha kíváncsi vagy, miért nem engem kérdezel inkább? Annak idején elég sok helyet foglaltak a videók a szerveren, de szép lassan felpakoltam mindent a YouTube-ra. Azóta csak 1-2 saját hosztolású videóm van, úgyhogy az oldal összmérete 200Mbyte körül lehet most, de lehet, hogy annyi sincs, nem szoktam nézni.
Ahogyan valaki korábban már írta, a bejegyzések szövege a WordPress-nek köszönhetően adatbázisból jön, de ez szöveges tartalom, tehát elhanyagolható a mérete.
És, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez nem egy bérelt tárhely, hanem saját szerver, tehát nincs méret korlátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!