Cevapos10 kérdése:
Olyan oldalt szeretnék amibe nincs benne neve pl atw.hu hanem én gépem legyen szerver hogy mások is láthatsák hogy tom meg valósitani?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 17:12
2/7 A kérdező kommentje:
köxönöm inteliges választ te low :D
2010. nov. 11. 18:46
3/7 anonim válasza:
Még mindig értelmesebb mint a tied. mellesleg mi az a köxönöm? meg low? Ha oltani akarsz legalább tanulj meg értelmesen magyarul beszélni hülye gyerek. Amúgy meg nem feltétlenül bántásból mondtam, de ha olyan zokni vagy hogy azt várod hogy ezt itt magyarázzák el neked, akkor az informatikai tudásod elég gyönge lehet.
4/7 anonim válasza:
fix ip-s net kell hozza. az kb annyiba kerul mint egy szero bérlése. szal nem naon éri meg. amugy nem a szerver miatt van benne, h atw.hu. ha ezt le szeretnéd hagyni, domain-t kell vasarolnod (2500ft/2év). ha napi 1000 visitor alatt van az oldalad, akk még az ingyen tarhely is belefér, szal csak 1250 ft-odba kerulne évente. sajat szero kicsit huzosabb, (bar nem naon értek hozza).
5/7 anonim válasza:
saját szervert szerintem felejtsd el, nem tudsz kijönni gazdaságosan. a többit már leírták
6/7 A kérdező kommentje:
utolsó 2tonek köxönöm !
2010. nov. 12. 07:44
7/7 anonim válasza:
ezzel a köxönömmel nem vagy meni b.uzi gyerek. Osztályodban nem mondták még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!