Mennyire legális ez? (számítógép szervizelés)
Ha én értek a asztali számítógépek és laptopok szervizeléséhez, és egyéb dolgokhoz, és erről (ilyen tartalommal) én készítek egy egyszerűbb HTML alapú weboldalt, és ezt szűkebb ismerőseim körében terjesztem, akkor ezt lehet? (Nem plakátolom ki az utcákon mindenhol, de személyes megállapodás módján vállalok ilyesfajta munkákat) Esetleg egyetlen közösségi oldalon kiírom, melyet ugyancsak ismerőseim láthatnak! Szerintem ezt csinálja más is..
Kérem, írjatok véleményeket! Kiegészítő keresetként otthonomban egy hobbim ez a dolog és volna rá kereslet.
Köszönöm a válaszokat!
Legtöbb szakmunkás is így dolgozik. De legalábbis olcsóbb számla nélkül dolgoztatni.
De esetedben ez olyan, mintha számlát adnál azért, mert felásod a nagymamád kertjét 2000-ért. :D
Ha esetleg beindul a bizniszed és jól keresel majd a szervizeléssel, akkor esetleg lehetnél vállalkozó, de havi pár ezresért felesleges lenne.
Értem, és köszönöm a válaszokat. Én nem akarom nagy üzemben nyomni, csak egy ilyen weboldalon leírnám mit vállalok, az árakról meg nyilván személyesen megegyezünk az emberekkel.
Rendszertelepítés, vírusírtás, weblapszerkesztés (melyet ugyancsak ingyenes tárhelyszolgáltatónál helyezek el). Ilyesmikre gondoltam. Nincsen vállalkozóim sem végzettségem erről.
Hát most eléggé gondolkodóba ejtettek a válaszok. Legjobban tenném, ha ennek a biznisznek teljes mértékben elfelejteném a reklámozását? Valószínű...:S Pedig nem vagyok egyedül, tudom, hogy sokan csinálják ezt, csak az a baj, hogy mindig azok járnak rosszabbul, akik becsületesek próbálnak maradni.
Pedig értek ezekhez a dolgokhoz, csak nincsen sajnos róla végzettségem/papírom.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!