Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress pluginokat fejleszte...

Wordpress pluginokat fejlesztek. Piackutatást végzek, milyen funkciójú bővítmény alternatívát használnátok szívesen, ami esetleg még nincs vagy túl drágának tartotok?

Figyelt kérdés
Várom a hasznos bővítmény ötleteket

dec. 16. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez a platform a legalkalmasabb erre. x)
dec. 16. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Sok helyen feltettem, gondoltam itt is
dec. 16. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
ha nincs vagy túl drága, akkor írok magamnak egyet.
dec. 16. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy alapból utálom ezeket a bővítmény dolgokat, képesek olyan szinten leterhelni egy oldalt, hogy majdnem meg áll, és ez leginkább az admin felületre vonatkozik. Jelenleg is van egy olyan bajom, hogy míg maga a weboldal és az admin szépen dolgozik, és ott elég 6-7 plugin.

Addig az aldomainra telepített másik wp-n van a woo webshop hát az ideg örlő a 20 plugin-al. Nem tudom kihagyni egyiket sem A woocommerce is kér jó párat mert alapból nem tudja a funkciót, a számlázó is. És itt van egy Larndash ami szintén jópár kiegészítőt kér.

És hogy ne legyen tényleg sz@rrá terhelve, egy újabb aldomainra került a hirlevélküldő. És ez is kezdi, van egy alap funkció, de minden plusz funkció egy egy újabb plugin, na ez a kabaré.

És mielőtt valaki említené, hogy külső hirlevél küldő, van az is de eddig a legjobb és leg átláthatóbb ez a wordpress-es. Plusz öröm és boldogság, hogy a tárhely igen magas levél számot enged meg havi, napi és óra szinten is. Legalábbis nekem pillanatnyilag több mint elég.

Na de hogy a kérdésre is válaszoljak, igazán örülnék egy tényleg minden funkcióval ellátott hírlevélküldőnek. Amiről fentebb beszéltem annak az alapja ingyenes és évi 28 000 Huf-ért adhatok hozzá egy rakás plugint, ami persze az melett, hogy kellene, megint leterheli még az eget is.

Vagy a multkor bele futottam olyanba, hogy a webshopban többen újra megrendelték a korábban már megvett tanfolyamokat, pedig azok örökös hozzáféréssel vannak. Volt aki másnak akarta az még ok, de volt sok aki megfeledkezett róla, hogy neki már van. Ezeknek javarész vissza kellet utalnom a pénzüket. Nem találtam plugintsehol így magam készítettem egy functions kiegészítést ami jelzi a kasszánál, ha az adott vásárló már rendelkezik az adott tanfolyammal, és figyelmezteti.

Leginkább egy olyan opció lenne jó, hogy az egyszerűbb pluginokat, ki tudná váltani és fixen be tenni function.php -ba vagy pl. volt olyan hogy egy kiegészítő egy részét szépen kiváltottam egy css-el és egy nagyon pici azthiszem js kóddal. Így nem volt szükség a brutális sok részes pluginra, mert nekem csak az az egy kis része kellett.

Nem vagyok benne biztos, hogy ha a functions.php-ban van, egy kiegészítés akkor kevésbé terhel, de legalább nem zavaró, hogy ott virít a szemem előtt, hogy 222564 plugin aktív, és nem tudom egyiket sem kilőni, mert mindegyik kell valami miatt.

Bocs a hosszú hsz-ért de le kellet írjam.

dec. 17. 06:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen 4#!

Teljesen egyetértek veled, ugyanez a problémám nekem is, főleg woocommerce-nél.

Köszi a részletes választ! :)

dec. 17. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!