Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnék csinálni egy...

Hogyan tudnék csinálni egy webhelyet ami?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék csinálni egy webhelyet ami egy beállított ip címre küldött adatokat tudna fogadni? Szöveges üzenetek, gps adatok érkeznének rajta. Esetleg kétoldalú kommunikáció, pl frissítés csomagot lehetne róla letölteni.
tegnap 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugtass meg hogy ezt a kérdést így ebben a formában nem komolyan tetted fel ugye? Ez most olyan mintha kiírnék annyit hogy hogyan építsek egy házat? Szerinted ki fogja neked lépésről lépésre leírni? Simán lehetne írni vagy 5 oldalt és akkor sem értenéd és nem tudnál vele kezdeni semmit. Kezdj el webfejlesztést tanulni, vagy fizess egy szakembernek hogy csinálja meg.

Ha tanulni akarsz youtube-n is akár ingyenesen van fent pár ezer oktató videó hajrá.

tegnap 15:42
 2/12 A kérdező kommentje:

Talán ha 5 oldal hosszan írtam volna ki a kérdést annak jobban örültél volna?

A kérdésem nem neked szólt, hanem annak akinek van kedve segíteni.

Szerinted házat nem lehetne építeni? Régen azt is mindenki magának csinálta, összegyűltek a családtagok, és felépítették egymásnak. Persze ma már bürökráciai akadájt toltak ennek ellehetetlenítésére is. Csak pár gondolatnak is örültem volna a kivitelezés módjával kapcsolatban. Ha mindent szakemberre bíznék semmit sem tudnék megcsinálni saját magam. Vagy szerinted nem kezdtem el utána olvasni is a témának? Stb…

tegnap 15:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol állsz most a projektben?
tegnap 16:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Ott, hogy az eszköz ami küldi az adatokat most tesztelem. Pár napja érkezett meg hozzám, szóval ismerkedünk. A weboldal részéből még semmi nincs, csak az előzőt ami megszűnt webarchívumból próbálom megismerni. De természetesen az nem adja vissza.
tegnap 17:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Annó gps-ből érkező adatokat fogadtam ami adatokat mentettem adatbázisba. A weboldalon pedig lehetett nézni a megfelelő userrel, hogy merre járt az adott autó.

Ilyesmire gondoltál?

tegnap 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
leprogramozod vagy leprogramoztatod.
tegnap 19:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Az eszköz a gps jeleket továbbítaná a szerverre ami kirajzolja a valós tartózkodást és megtett útvonalat.

Sajnos a szerver ahová továbbítaná az adatokat már nem él.

Ezt szeretném valahogy pótolni.

Számos más funkciót is tudott.

tegnap 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Nehéz úgy segíteni, hogy nem tudjuk milyen szinten állsz a webprogramozásban, és nem tudjuk, hogy eddig meddig jutottál el a projektben, és mikkel próbálkoztál.
ma 08:45
 9/12 anonim ***** válasza:
A kérdésből ítélve sehol nem tart. És nem is ért hozzá. Ha nem így lenne és csak elakadt, akkor konkrét kérdést tett volna fel. #1 vagyok. Egyébként nem az a baj hogy segíteni nem akarok.. nem értetted a példát amit írtam. Ha csak annyit kérdeznék hogy kell házat építeni, akkor aki ért hozzá jogosan kérdezné.. hogy oké de milyet? Faház, családi ház vagy emeletes panel? Nagyon nem mindegy Tégla? Vályog? Ezt így nem lehet megválaszolni pont úgy mint a te kérdésed sem. Milyen osre? A hardveres lehet változtatni hová küldje az adatokat? Milyen programnyelv? Stb folytqthatnám reggelig...
ma 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Izgalmas feladat, ha tudsz ip cimet valtoztatni a hardverben.

Kell valszeg egy socket nyitos program. En anno c-ben irtam. Kesobb javaban is probalgattam illetve most talan nodejs-el vagy python-al lenne a legegyszerubb.

Fel kell deriteni az adatcsomagot, ha nem titkositott. Feldolgozni es menteni db-be. A webes resz csak utana jonne ami mar a legegyszerubb reszfeladat.

Egyszerubb lehet, ha esetle a hardver kepes http(s) kapcsolaton beposztolni az adatot. Akkor nem kell szerver alkalmazast irni.

ma 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!