Hogyan tudnék csinálni egy webhelyet ami?
Nyugtass meg hogy ezt a kérdést így ebben a formában nem komolyan tetted fel ugye? Ez most olyan mintha kiírnék annyit hogy hogyan építsek egy házat? Szerinted ki fogja neked lépésről lépésre leírni? Simán lehetne írni vagy 5 oldalt és akkor sem értenéd és nem tudnál vele kezdeni semmit. Kezdj el webfejlesztést tanulni, vagy fizess egy szakembernek hogy csinálja meg.
Ha tanulni akarsz youtube-n is akár ingyenesen van fent pár ezer oktató videó hajrá.
Talán ha 5 oldal hosszan írtam volna ki a kérdést annak jobban örültél volna?
A kérdésem nem neked szólt, hanem annak akinek van kedve segíteni.
Szerinted házat nem lehetne építeni? Régen azt is mindenki magának csinálta, összegyűltek a családtagok, és felépítették egymásnak. Persze ma már bürökráciai akadájt toltak ennek ellehetetlenítésére is. Csak pár gondolatnak is örültem volna a kivitelezés módjával kapcsolatban. Ha mindent szakemberre bíznék semmit sem tudnék megcsinálni saját magam. Vagy szerinted nem kezdtem el utána olvasni is a témának? Stb…
Annó gps-ből érkező adatokat fogadtam ami adatokat mentettem adatbázisba. A weboldalon pedig lehetett nézni a megfelelő userrel, hogy merre járt az adott autó.
Ilyesmire gondoltál?
Az eszköz a gps jeleket továbbítaná a szerverre ami kirajzolja a valós tartózkodást és megtett útvonalat.
Sajnos a szerver ahová továbbítaná az adatokat már nem él.
Ezt szeretném valahogy pótolni.
Számos más funkciót is tudott.
Izgalmas feladat, ha tudsz ip cimet valtoztatni a hardverben.
Kell valszeg egy socket nyitos program. En anno c-ben irtam. Kesobb javaban is probalgattam illetve most talan nodejs-el vagy python-al lenne a legegyszerubb.
Fel kell deriteni az adatcsomagot, ha nem titkositott. Feldolgozni es menteni db-be. A webes resz csak utana jonne ami mar a legegyszerubb reszfeladat.
Egyszerubb lehet, ha esetle a hardver kepes http(s) kapcsolaton beposztolni az adatot. Akkor nem kell szerver alkalmazast irni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!