Csillárok, lámpák... stb. az Kellékek vagy Kiegészítők kategória?
Kiegészíti a szobát, bútorokat.
A kellékek inkább segítő eszközök mint tisztítószerek a bútorra, bútorvédő huzat (ha csak nem valami csicsás ami szépít, inkább a praktikus ide) vagy pl. szerelő eszközök amivel osszerakod.
Értem, tehát Kiegészítő = dekoratív, Kellék funkcionális elem.
Szuper válasz, nem mint az 1-es, köszi szépen!
A két szó közel ugyanazt jelenti.
De ha én tettem volna fel a kérdést akkor leírtam volna a kontextust is mellé.
Így önmagában sok értelme nincs a kérdésnek.
Egy lámpa egy autónak pl. kelléke, de a csillár nem.
Egy szobának a lámpa kelléke, a csillár inkább kiegészítője. Csillár nem szükséges egy szobába, lámpa igen.
A csillár lámpa, de a lámpa nem feltétlenül csillár.
Webshopoknál fórumoknál gyakori hogy a kategóriák átfedésben vannak egymással vagy épp értelmetlenül vannak meghatározva.
Akár itt is. Van "elektronikus eszközök" kategória, meg van "számítástechnika" kategória.
De még egy egyszerű ital adagolón is tetten érhető: hideg / meleg / víz / szóda.
Mint ha azt írnák hogy kutyák / macskák / élőlények / állatok :)
Szerintem ez attól függ, hogy mivel foglalkozik az adott oldal / webáruház.
Egy lámpaboltnál lehet van csillár fő kategória a termékeken belül, de egy bútorboltnál inkább egyéb, kiegészítők, világítás kategóriába sorolnám.
(hasonlóan, mint ahogy #4-es hozzászólásban fejtegették előttem)
Ezt a kategória->alkategória->al-al kategóriás besorolást kissé idejét múltnak tartom.
"Egyik sem. Világítás kategória."
Az sem. Elektromos eszközök kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!