Átvihetek egy MySQL 8.0.36 oldalt egy másik webszerverre 8.0.34-el?
"8.0.34*"
Az a 8.0.33 -> 8.0.34 közti változtatásokat taglalja - esetedben a 8.0.34 --> 8.0.35 --> 8.0.36 változások a lényegesek (hisz - topiknyitó hozzászólásod szerint 8.0.36-ról váltasz 8.0.34-re és nem 8.0.33-ra).
Főként az a gyakoribb eset ilyen kis patvh verzióváltásoknál, hogy valamit kivezetnek és nem az, hogy új featuret hoznak be amit azonnal használni is kezdesz.
Mindenesetre a legtutibb az ha megpróbálod. Dumpot csinálsz és beipoirtálod a másik db-be, figyelve, hogy ad e vissza hibákat.
Nem tudom mekkora az adatbázisod, de gyanítom, hogy nem óriási.
Én dolgoztam 2-3TB-os mysql-ekkel, ott konkrétan úgy nézett ki a játék, hogy importáltam fél éjszakát, eldöglött a felénél valami miatt, javítva lett, aztán újra. Ezt párszor eljátszva. Ott kicsit nehezebb volt.
Ha pár100MB-os db-ről van szó, akkor kb gyorsabb kipróbálni mint a kérdést kiírni.
4-es gondolom hogy nem ingyenes MariaDB volt ott :) MySQL vagy Postgree? Esetleg más?
El nem tudok képzelni annyi szövegnyi adatot, max a csillagokról és minden objektumról az űrben... :D
Mysql volt. Free.
Tele volt adattal. Sajnos fajlok is voltak benne, tehat a fajl content.
De azok nelkul is rengeteg adat lett volna. 7-800GB tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!