Mit gondoltok a következő honlapról? : www.thevicckinger.hupont.hu
iszonyú ez a piros és a sok hirdetés... első ránézésre több a nem kívánt infó rajta mint hasznos... másodikra kevés a hasznos is...
bocs
Ehh... elmegy.
Ahogy nézem a hupot.hu se büszkélkedhet valami jó dizájnal.
Anno én is ingyenes, 1 klikkes szerkesztőkkel kezdtem a pályafutásom, aztán el kezdett érdekelni, hogy mi is van mindezek mögött. 1 pár óra olvasgatás után már tudtam, hogy miből épül fel dolog, milyen " programnyelvek"-el formázzák meg az oldal dizájnját, mivel lehet dinamikus oldalakt készíteni stb... ma meg már webdizájnerként élek :].
Szóval azt ajánlom, hogy fogj néhány könyvet és tanuld meg ezeket a dolgokat, akkor olyanra szabhatod az weboldalad amilyenre csak akarod.
web page marker vagy namo web editor
:)
ezek a színek vhogy még msot is a retinámba égtek :D
kül ja a hupont az egyszerű, de nem szarozni. sztem egy tök alap honlaphoz ( pl egy vicchonlaphoz ) tökéletesen elég, és hát ingyenes :D
én anno focicsapatnak csinálltam ott honlapot, csakhát télleg semmit nem bírt el :D de sztem egy vicchonlaphoz zsír
ja és a háttérszínt ragd vmi szürkére, jobb lesz sztem, ez a piros ez éget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!