Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kb. mennyi összegbe kerül egy...

Kb. mennyi összegbe kerül egy honlap készítése? Weblapra is szükség lesz! Többfajta élelmiszeri terméket forgalmaz a cég.

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 11:18
 1/6 A kérdező kommentje:
honlap és webáruház kell
2010. nov. 2. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mik az igények.

Sablonmunkából, ingyenes portálrendszerből, sablon kinézettel, ha egy kicsit konyítassz hozzá, akár ingyenesen is megoldható. Csak idő, és türelem kérdése.

Ha mással akarod elvégeztetni, akkor azt a türelmet, és időt kell megfizetned. Változó, hogy ki mennyiért vállalja, de pár tízezer forinttól, 100-ezer forintig terjedő összegben kell gondolkozni. Szintén egyedi igényektől függ.

Egyedi minőségi weboldal, egyedi design-el, egyedi portálrendszer által hajtva, profi munkásoktól, viszont minimum 300-400ezer forint, a határ meg a csillagos ég, egyedi igényektől függően.

2010. nov. 2. 12:15
 3/6 Drone007 ***** válasza:
Ha felveszed velem a kapcsolatot e-mailben, akkor szívesen küldök hivatalos árajánlatot egyedi webáruház készítésére. (Az árajánlat nem kötelez semmire)
2010. nov. 2. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
én nem égetném magam ingyenessel az biztos. webshoppal 100 ezer körül már kapsz egyedi designnal, logóval. legalábbis mi ekörül dolgozunk
2010. nov. 3. 21:16
 5/6 anonim válasza:
Én most készítek szintén egy hasonló kvalitású webáruházat. Ha küldesz üzenetet a részletekkel, szívesen adok e-mailt vagy msn-t és árajánlatot.
2010. nov. 6. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:

szia

már kaptam árajánlatot

köszönöm a válaszaitokat

2010. nov. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!