Ha szeretnék csinálni eg weblapot, milyen progit ajánlotok?
Ha hasonlót prg.-t akarsz akkor phpDesigner 2008.
Bizonyos sablonokkal nem tudsz mindent megcsinálni. Általában ha szolgáltató adja. Itt modulokat tudsz elhelyezni, kivenni. Címet nem akarok írni. A letölthető sablonok már valamire valók. Azokat jobban tudod módosítani. Szerintem próbáld meg mind a kettőt.
Ha az elve megy akkor csinálj magadnak. Több elvetélt kísérlet után remélhetően megtalálod a megfelelő stílust.
Nem tudom, mennyit használtál már PHP-t, de ha van egy kis gyakorlatod, szerintem a NotePad++-al kényelmesen el lehet lenni. Túl sok extrát nem nyújt, csak színezi a parancsokat, de én többet nem is nagyon igényelek. Egyszer használtam egy komolyabb PHP szerkesztőt (nevére nem emlékszem), de halálra idegesített, hogy ő is beírta a zárójelek párjait (és én is, megszokásból).
HTML szerkesztésre szintén jó a NotePad++, de a Frontpage és a Dreamweaver is. Wordot NE használj.
Websablonok néha tudnak jók lenni, bár némelyiket elég sokáig kell kozmetikázgatni utólag... Én jobb szeretem tudni, mit csinál a program/weblap, ha már használom...
Frontpage? Agyam eldobom :D.
A php-t kézzel kell megírni, valamint nem kis logika is szükséges hozzá. Nem front page féle 1 klickes grafikus programként kell felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!