Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha szeretnék csinálni eg...

Ha szeretnék csinálni eg weblapot, milyen progit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Php scripteket szeretnék beletenni, kb olyasmi program kellene, mint a Frontpage. A websablon ér valamit?
2010. okt. 28. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha hasonlót prg.-t akarsz akkor phpDesigner 2008.

Bizonyos sablonokkal nem tudsz mindent megcsinálni. Általában ha szolgáltató adja. Itt modulokat tudsz elhelyezni, kivenni. Címet nem akarok írni. A letölthető sablonok már valamire valók. Azokat jobban tudod módosítani. Szerintem próbáld meg mind a kettőt.

Ha az elve megy akkor csinálj magadnak. Több elvetélt kísérlet után remélhetően megtalálod a megfelelő stílust.

2010. okt. 28. 19:28
 2/7 zsomkovacs ***** válasza:

Nem tudom, mennyit használtál már PHP-t, de ha van egy kis gyakorlatod, szerintem a NotePad++-al kényelmesen el lehet lenni. Túl sok extrát nem nyújt, csak színezi a parancsokat, de én többet nem is nagyon igényelek. Egyszer használtam egy komolyabb PHP szerkesztőt (nevére nem emlékszem), de halálra idegesített, hogy ő is beírta a zárójelek párjait (és én is, megszokásból).

HTML szerkesztésre szintén jó a NotePad++, de a Frontpage és a Dreamweaver is. Wordot NE használj.

Websablonok néha tudnak jók lenni, bár némelyiket elég sokáig kell kozmetikázgatni utólag... Én jobb szeretem tudni, mit csinál a program/weblap, ha már használom...

2010. okt. 28. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Eclipse PHP

Teljesen ingyenes.

2010. okt. 28. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Dreamot mindenki ajánlja, de csak a 8van meg angolul.Php Designer 7-et szedtem le, de még nem néztem komolyabban bele. Bonyolultnak tűnik :-(
2010. okt. 28. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Frontpage? Agyam eldobom :D.

A php-t kézzel kell megírni, valamint nem kis logika is szükséges hozzá. Nem front page féle 1 klickes grafikus programként kell felfogni.

2010. okt. 28. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy olyan könnyen kezelhető program, mint a Frontpage. Nem valami bonyolult sz@r.
2010. okt. 28. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Notepad++
2010. okt. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!