Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP ban segitenétek?

PHP ban segitenétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nah elkezdtem foglalkozni php val.És megvan a weblap de ha rákattintok hogy View in chrome és ez a link jön ki ahova mentettem most kiirom:file:///C:/Users/Roli/Pictures/gta%20samp/Untitled-2.html# ez jön ki a böngészőbe. légyszíves segitsetek!
2010. okt. 27. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem mit szeretnél.

A PHP webszerveren kell lefuttatni (akár ilyen ingyenes oldalakon is van PHP futtatásra lehetőség, vagy te telepítesz otthon egyet).

2010. okt. 27. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:

nem sok az a 3 darab /// ott az elején????

file:///C:/Users/Roli <---itt a file után

2010. okt. 27. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Előzőnek: nem, így jeleníti meg a gépen lévő fájlt, megnéztem.
2010. okt. 27. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:

1. Telepítsd a XAMPP-ot ( [link]

2. Ha kész akkor a kívánt PHP fájlt másold be ide: C:\xampp\htdocs

3. Indítsd el az apache-t a xampp vezérlőpaneljéről(Start menüben xampp control panel)

4. Futtasd a PHP-t a böngésző címsorából (pl: [link]

Így már működnie kell.

2010. okt. 27. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. okt. 28. 07:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszön szépen az xxamp os ötletet! De most a php file t csak simán a /xxamp/htdocs ba rakjuk vagy a következő mappájába?
2010. okt. 28. 17:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Ajjajj beraktam a mappába de nem müködik 2 meg rosszabodott:((((
2010. okt. 28. 17:38
 8/10 A kérdező kommentje:
És az első komment en léccives soroljatok fel olyan weblap szerkesztőket. A gportal az az?:D
2010. okt. 28. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyen oldalak pl. Dynamicweb, Freeweb, Atw...

Szinte minden ingyenes tárhely képes futtatni, de ez így nem lesz túl eredményes, hiszen minden alkalommal töltheted fel ftp-n, ami lassíthatja a munkát.

2011. febr. 1. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor egy kis felvilágosítás:

A "/xampp/htdocs" könyvtár az az otthoni webszervered gyökérkönyvtára. Ha itt létrehozol egy "akarmi" könyvtárat, akkor azt böngészőből ezzel a címmel éred el (feltéve ha fut az Apache szolgáltatás):

http://localhost/akarmi

DE! Ahogy elnézem, sok közöd nincs a PHP-hoz, így következtetek, hogy a HTML-hez sem... kezdd inkább azzal, mint a szerveroldali programozással!

2011. febr. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!