Hogy tudok találni WP fejlesztőket, akiknek le lehet fordítani a WP bővítményeiket magyar nyelvre?
Rendszeresen fordítok WP bővítményeket. De szeretnék megbízásokat is kapni. Hol tudok találni ilyeneket?
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Hát, vagy már készen vannak... Vagy nincs szükségük az adott nyelvre (azt írták hogy nem elég ember kérvényezte).
Vagy feldobják a Loco translate-t, ahhoz egy másik plugint amely azonnal átfordítja a Google Translate-val 1 percen belül pár ezer mondatot és ennyi.
Én is már ezt használom, régen Poedit volt a divat, de már az is haldoklik.
Ezt akkor nagyon sajnálom. :(
Persze, gyorsabb a gépi fordítás, megértem. Csak azok nem lesznek olyan jó minőségűek, mint az emberi fordítások.
Ez így van, ami nem tetszett pár szavacska, azt kézzel is átírják.
Na meg persze most itt az AI, az letarol mindent... Olyan magyar szövegeket írt a weboldalra egy kliensnek hogy 41 éves ember de elsírta magát. Nem gondoltam hogy egy bemutató szöveg a termékeiről így hat rá. Hát tanul mindig az ember... :)
Még régebben simán ment a fordítás. Jöttek is sorban az ajánlatok. Kár, hogy most ez is megváltozott :(
Igen, az AI nagy hatalom. Már én is egyszer-kétszer megkértem, hogy írja át az adott szöveget. És nagyon jó lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!