Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi ideig tartana elkészíte...

Mennyi ideig tartana elkészíteni egy hasonló weboldalt, csak más jellegűt, és kevesebb funkcióval?

Figyelt kérdés

Szóval egy olyan weboldalt, ami hasonlóan egyszerű, mint ez, csak más jellegű. Ha egyedül akarnám megcsinálni, meddig tartana?

És hogy tudnék vele pénzt keresni?

jan. 8. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%

Egy ügyes egyetemistnának a gyakorikérdések szintű oldal egy Bsc szakdolgozat, de persze nem olyan minőségben, hogy használható is legyen és üzemeltetés nélkül persze.

Szakdogában full stack fejleszténl Angular/React + Spring boot/.Net-et használnak legalábbis a BME-n lévő szakdoga témák alapján.

Elvileg a szakdogát kb 450 óra alatt lehet teljesíteni, bár ez szerintem nagyban függ attól, hogy a diák mennyi energiát akar belerakni.

Kb 900 óra alatt szerintem bármelyik Bsc-t végzett junior megtudja csinálni, úgy is hogy pár területen közel nulla a tudása. Pl.: soha nem foglalkozott devopsal.

"úgy kb. középszinten vagyok"

Ez a mondat szerintem mindent elárul. Meg, hogy bármilyen framework nélkül csak sima html, css és javascripttel indulnál neki, meg Php-val.

Hát ebben az esetben rettenetesen sok és ha fogadnom kéne, akkor azt mondanám, hogy nem fogod tudni megcsinálni.

jan. 13. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!