Wordpress oldalon hogyan tudok a legkölcséghatékonyabban google adsense hirdetéseket megjeleníteni?
Van egy wordpress oldalam, jelenleg még domain nevem is. A Facebook oldalamon osztom meg a tartalmakat, van egy kis olvasóközönségem.
Domain nevem sincs még, az nagyjából fix árban van, viszont ahogy nézem nagyon sokba kerülne olyanná alakítani, hogy hirdetéseket tudjak közzé tenni.
Jobban megérné egy wordpresstől független weboldalra áttérni, fizetni egy informatikusnak?
Nem nagyon vagyok jártas ebben, saját domain nevet mindenképpen akarnék, de az adsense-s dologban nem is vagyok biztos, hogy megérné-e.
Arra a kérdésre, hogy megérné-e: Ha van egy elsődleges domainod, tárhelyed, az oldal durva hibáktól mentes, jól felépített, hasznos tartalmak vannak rajta és forgalom sem 20-30/óra, hanem percenként ennyi, akkor ha más nem is jön össze, legalább a kiadásaid megtérülnek. A domain kb. 3000 Ft/2 év, tárhely 6-7 ezer per év, de az nagyon-nagyon minimalista szolgáltatás.
De ha ezzel is tudsz embereket vonzani, ezt meg tudod keresni.
12. Próbálok neki segíteni, de nehéz eset. Összevissza ír. Egyszer van domsin, aztán nincs. Azt sem árulja el, miféle Creator kellene (biztos, hogy félreértés).
Ha nincs egy bejáratott oldala, nem tudom, mit akar a hirdetésekkel.
Értem, köszi. Tehát nem az adsene-hez kell a 300 dollár, hanem a tárhelyért. Bevallom, lusta vagyok mit ad érte. Kb. 100 ezer évente. Ez lehet nagyon baráti, de őrült sok is.
A cégem magyar szolgáltatónak évi 30 ezer forintot fizet, és öt oldal osztozik rajta.
Amíg nem saját domaint használ a kérdező, addig ne gondolkodjon hirdetőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!