A wordpress a pdf fájlokat is törli egy idő után?
Több weboldalt csináltam már a wordpressen, ingyen. tehát wordpress.com a vége stb.
Ezeken azt vettem észre, hogy egy idő után törlődtek a saját képeim, még a média tárból is.
Akkor pdf -ekez kezdtem el csinálni, mert ígyvlegalább megmaradnak a képek is stb.
De aggódok, hogy majd ezeket is törli a wordpress.
Valakinek tapasztalata?
hiába....sok weboldalt csináltam már a wordpressen és más profillal is stb. a képeket mindig törölte. a pdf-eket mentem más weboldalon, ami megbízható, csak sajnos ott csak a pdf eknem van hely és ott is több weboldalt hoztam már létre. a wordpress tettszik, elérhetőbb.
sokakat olvastam, hogy fizettek, mégis ráfáztak.
akik fizettek azok is ugyanígy jártak.
4-es, köszi a linket, de korábban a képek miatt már elolvastam.
tehát az is baj, ha egy másik weboldalon is tárolom ugyanazokat a dolgokat. de ha onnét törlöm, akkor az is baj, ha a mobilomon vagy a számító gépemen.
remélem ha pendrivre teszem akkor az csak nem lehet baj.
bár nem értem ezt a korlátozást, ha más weboldalak is totál ugyan olyan képeket és pdf-eket tartalmaznak, úgy hogy nincsen rendes weboldal domainja.
azért kérdeztem mert nem tudom és azt kellene okoskodni válaszként és nem kritizálni h egyáltalán megkérdeztem bunkókák!!!
amúgy azt írta egy válaszoló csak valamiért törlődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!