Kitiltottam magam a saját weboldalamról. Hogyan tudnám visszaállítani?
Csinalgatok egy oldalt páromnak. Amatőr vagyok a témában. Néhányszor rosszul írtam be a jelszót a cpanelbe, a WordPressbe és teljesen letiltott a laptoprol az oldal, nem tölti be.
Telefonról, másik gépről működik az oldal. Csak annonnan dolgoznék, nem engedi mert be sem tölt. Se inkognitóban sehogy.
Tudom béna vagyok de hogyan oldhatom meg? Már töröltem a böngésző előzményeit de nem segített.
Gondolom IP alapján tiltott, húzd ki pár percre a szolgáltató modem/routerét, és akkor elvileg kaphatsz másik IP-t, ha nme fix az IP-d, vagy VPN-en keresztül próbáld meg.
MAC cím alapján is tilthatott, mondjuk.
#1 "MAC cím alapján is tilthatott, mondjuk"
Mondjuk, hogy a MAC-cím csak a routerig él, de nem gond. ;)
1, Nem fog pár perc után új IP címet adni... Max napok múlva de az is lehet, hogy hetek múlva. Ha így lenne elég könnyű lenne trollkodni meg kijátszani az online IP bannokat :D Nem gondolod?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a supportnak kell írni, mivel fogalmad nincs hogy mennyi a ban time. Lehet hogy 1 óra az is lehet, hogy 1 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!