Hogyan lehet netre feltöltött PDF-fájlhoz olyan oldalt találni, ahol be van linkelve?
Figyelt kérdés
Találtam egy máv-közleményes pdf-oldalt, amihez érdekelne egy olyan oldal, ahol van egy link a pdf-oldalhoz. Azért kellene, mert érdekel, hogy van-e még másik hasonló fajta pdf-oldal. Gugliztam, nézegettem a címsort, de nem lettem okosabb.
Link: [link]
Aki nincs bejelentkezve: mavcsoport . hu /sites/default/files/upload/page/kozlemeny_89_dr_omek_2023_0 . pdf
2023. okt. 15. 08:56
1/4 anonim válasza:
Mit értesz "PDF oldal" alatt? Ez egy direkt hivatkozás egy szerveren lévő fájlra. A böngésződ támogatja a PDF formátum megjelenését, és be van állítva hogy letöltés/rákérdezés helyett megnyissa, ezért jelenik meg a PDF formátumú fájl a böngésző lapfülén.
2/4 anonim válasza:
Így van egy pár találat:
A másik megoldás, ha ezekre (is) keresel: site:mavcsoport.hu filetype:pdf
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez lényegében egy alkalmi menettérti útról való tájékoztatás. Az érdekelne, hogy pontosan melyik oldalon vannak felsorolva az alkalmi menettérti utak, jegyek. Belinkeltem magamnak egy "alkalmi menettérti" gugli-kereső linket, de ha megtalálnám a máv-oldalt, úgy talán még egyszerűbb lenne. A jegypénztárban stb. nyilván nem reklámozzák, mert akkor boldog, boldogtalan így utazna.
2023. okt. 15. 10:05
4/4 A kérdező kommentje:
u.i. Persze tudom azt is, hogy csak lehet simán feltöltve a szerverükre is, de gondoltam, hátha van hozzá link is valahol.
2023. okt. 15. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!