Ingyenes AI weboldal szerkesztő?
Nem, de megnézel egy youtube videót, amit lemásolva összekattintgatsz lazán egy wordpress oldalt.
Ehhez nem kell mérnökinformatikus vagy programtervező informatikus végzettség...
Amúgy milyen aranyos, hogy nem csak egy olyan szolgáltatást szeretnél használatba venni, ami nem létezik még, de még ingyenesen is szeretnéd ez megtenni.
"Aminek azt mondom például hogy..."
Legyen tánc!
Sajnos ezt gép (mesterséges intelligencia) nem fogja megcsinálni, itt még nem tart a technika. De van egy egyszerű megoldás, ami tényleg csak pár perc és néhány kattintás.
1. Ha veszel cPanel tárhelyet meg persze egy domain nevet, akkor ott van automatikus script telepítő (auto installer). Ezzel már fel is tetted pár gombnyomással a WordPress-t.
2. Meglátogatod ezt az oldalt: [link]
3. Letöltöd valamelyik ingyenes webáruház sablont.
4. Bejelentkezel a WordPress-be, és feltöltöd a kiválasztott sablont a megjelenésekben.
5. Aktiválod, majd importálod a demo adatokat meg bővítményeket.
Ezzel egy az egyben olyan webáruházat kapsz, mint a mintában látható. Gyakorlatilag csak fel kell tölteni a termékeiddel, meg átírni a kategóriákat és egyéb minta részeket. Ami hátrány lehet, hogy Angol nyelvű, de ha telepíted az ingyenes Loco translate bővítményt, amit szükségesnek tartasz, lefordíthatod vele. A WordPress és WooCommerce Magyar, így szerintem nem túl zavaró, hogy a téma nem, de néhány szó lefordítása lehet kényelmesebbé teszi a kezelését (csak amit gyakran használsz, elég azt).
Megcsinálni nem tudja, maximum ajánl rendszereket, sőt még leírja a telepítést lépésről lépésre.
De komplex dolgot ne adj neki, mert nem fogja tudni megoldani.
Ma is 1 órát elküzdöttem vele, hogy írjon nekem egy diff3 megoldást pár egyedi kéréssel.
Végül 1.5 óra alatt inkább megírtam egyedül, mert mindent kavart, de állításával szembe, nem az volt a kimenet.
Szóval ennyit még a fizetős AI képességeiről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!