Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML sorok megjelenítés...

HTML sorok megjelenítés frontenden hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Egy weboldalon kellene megjelenítenem sima szövegként html sort. Tehát ne dolgozza fel a böngésző. Próbáltam rákeresni, de azt sem tudom, hogyan. Amit találtam, az más, mint amit szeretnék. Mit kell beírnom a szerkesztőbe elé/mögé?
2023. júl. 21. 14:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8. köszönöm! Igen, ez így jó. Amatőr vagyok, de erre azért gondolhattam volna, hiszen pl. törhetetlen szóközt is szoktam így használni.

Nagyon köszi, ezt kerestem! (A textareát is próbáltam, de keretbe zárja és keskenybe.)

2023. júl. 21. 15:17
 12/15 A kérdező kommentje:
a köszönetem 6.-tól mindenkinek szól, csak nem láttam!
2023. júl. 21. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:

De akár automatizálható is Javascript segítségével - példa:

[link]

2023. júl. 21. 15:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Persze, de nincs jogosultságom rá, és fut így is elég szkript. Egy webáruházról van szó, aminek teljesen új a működése, ismeretlen a kollégáknak. A tartalom feltöltéséig tart a jogosultságom.
2023. júl. 21. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
<pre>, <code> és barátai.
2023. aug. 1. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!