Hogyan lehet bloggeren saját fejlécet rakni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 17:45
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:(
2010. okt. 7. 18:09
4/10 A kérdező kommentje:
azt hogykell?:D
mármint van olyan a beállításoknál,hogy html kód csak nem tudom hogy kell belerakni a fejlécemet
2010. okt. 7. 18:40
5/10 anonim válasza:
tervezés-oldalelemek és ott van a fejléc,rámész a szerkesztésre
6/10 rondakutya válasza:
Jajj, már maga a kérdés is fájt. Szerintem messzire kerüld el a blog dolgokat ha már ez is ilyen komoly kihívást jelent, hogy a kérdést ide kellett feltegyed.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:azért arra kiváncsi lennék,hogy te meg tudnál oldani-e ilyet egy olyan oldalon ami nem kifejezetten arra lett tervezve,hogy saját fejlécet rakjál rá!
A többieknek meg nagyon köszönöm:)
2010. okt. 13. 17:39
8/10 anonim válasza:
Szia,nekem sikerült kicserélnem egy oldalon a fejlécet egy mozillába beépülő pluginnal,szerintem más oldalnál is működik.My image here a plugin neve és itt tudod telepíteni a mozillához: [link] Egy próbát mindenképpen megér szerintem.
9/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi,de már sikerült:)
2010. okt. 14. 15:07
10/10 M@x válasza:
Ezzel a módszerrel amit az utolsó írt vagy...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!