Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » WPkurzus-ról milyen véleményet...

WPkurzus-ról milyen véleményetek van?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy valaki, aki elvégezte már az általuk (WPkurzus, Attila és Bence) indított szabadúszó webdesigner tanfolyamot, annak mi a véleménye?

Milyen szintű oktatást végeznek? Megéri a pénzt, tényleg használható tudást kapunk a végére, vagy csak a felszín van kapargatva és ez még nem nagyon elég semmire?

Köszi :)

2023. márc. 13. 07:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor ez tárgytalan :)

Nekiállok magamtól tanulni, youtube, stb, aztán meglátjuk, hogy mire, meddig jutok :)

Érdekel ez a téma és munkahelyen is tudnám hasznosítani, ezért reméltem, hogy valaki ír róla valami pozitívat és megnyugtat, hogy érdemes és nem csak pénzkidobás.

(Amúgy a 2 hetes ingyenes tanfolyam alatt 1x sem nyomtatták, hogy vedd meg a fizetős kurzust, 1 db email se jött ezzel kapcsolatban. Csak a legutolsó webináron került elő ez a téma. Szóval a nagyon nyomulós marketingből picit úgynézki, hogy már visszavettek :) )

2023. márc. 16. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha érdekel a leíró nyelv html5, css3, amivel weboldalt tudsz kódolni, akkor a w3school-on is nézz körül.

Youtube-on angol nyelven is vannak nagyon jó oktató anyagok.

Grafikánál is, ott leginkább az Adobe program (Photoshop, Illustrator) használatát kell megtanulni.

Pl. arculattervezéshez is találsz anyagokat.

Érdemes megnézned egy webdesign tanfolyam tartalom jegyzékét miket tanítanak és az alapján keresni, ha tudatosan akarsz tanulni, illetve angol szakmai könyveket is tudsz venni.

2023. márc. 16. 18:18
 13/14 Majmilány válasza:

Szia. Én idén végeztem el a szabadúszó webdizájner kurzust.

Ez nem csupán egy alapozó tanfolyam, itt mindenre megtanítanak téged, ami csak szükséges ahhoz, hogy el tud indítani egy webdizájner vállalkozást, mint pl.:

-Figma teljesközű használata(sok-sok előre elkészített sablonnal, így csak beilleszted a sajátodra és kicseréled a tartalmat ami nagyban megkönnyíti a szerkesztési munkáidat)

-webtárhelyet biztosítanak számodra, domain névvel

-Wordpress használatát maximálisan

-Elementor teljeskörű használatát, amihez szintén megkapod az összes sablont, amit Figmában felépítettél. Itt is csak "fogd és vidd" módszerrel beilleszted, a tartalmat átírod, így nem a nulláról kell felépítened a szakaszokat

-Több bővítményt adnak, aminek a pro verzióját kapod

-mindenhez teljesen érthető, normálisan elmagyarázott, követhető leckékkel

-marketing, photoshop, szerződésminták sokasága....

Ezeket ingyen kapod természetesen, hogy el tudj indulni a munkádban!

Emellett még nagyon sok mást is kapsz, van Facebook csoportjuk, ahol bármikor tudsz írni és segítenek ha kérdésed van. (Nekem még mindig van ezer, és lesz is, ez egy ilyen szakma.)

Szóval elképesztő mindent adnak a kurzuson a 4 hónap alatt. Természetesen a kurzus után is eléred a tanulói felületet, és bármikor szükséged van valamire, csak megnézed ismét a leckét és megcsinálod, amit kell. Pl. ha építesz egy ügyfelednek weboldalt, és elfelejtetted, hogyan kösd össze az email levelezését, akkor ott lesz a lecke bármeddig.

Élő találkozón kaptam meg a hivatalos bizonyítványom, amire elképesztő büszke vagyok!!

Részletfizetéssel is lehet fizetni.

A 6. évadban vettem részt, ahol sok emberrel beszélgetek máig a csoportban, lettek barátaim akik szintén sikeresen elindultak, több weboldalt is elkészítettek már. Jómagam most is a sajátomon dolgozom a vállalkozásomhoz. :)

Szóval abszolút ajánlom őket!

okt. 10. 13:26
 14/14 Majmilány válasza:

13-as vagyok ismét.

Azt elfelejtettem, hogy sokan írtátok, hogy a Youtube-ról meg lehet tanulni(nem, ezt a tudást nem tudod elsajátítani onnan), nem SEO optimalizált(de igen az, sőt ingyen megkapod hozzá a bővítményt is), elég, ha facebookra feltolod a vállalkozásod(nem, nem elég. Kell egy megfelelő landing oldal hozzá. persze, ha keresni is szeretnél a vállalkozásoddal, nem kötelező ha nem.)

Nem tolnak semmilyen marketinget az arcodba. A kurzusok bizonyos időnként indulnak csak el, mivel 4 hónapos, nem tudsz útközben becsatlakozni. Minden indulás előtt van egy !!!teljesen ingyenes!!! kihívásuk, amin kipróbálhatod. Ha nem tetszik, akkor hagyod és mész tovább.

(Én is ezen vettem részt először és már itt is nagyon sok mindent megtanítottak és teljesen a nulláról indultam, azt sem tudtam, mi az a Figma vagy Elementor, plugin...semmit sem, most pedig a saját weboldalam építem, ami online oktatás. Természetesen ehhez is van ingyen lecke, hogy milyen felületen csináljam meg.)

Írtátok még, hogy kódolást kell tanulni a weboldal építéséhez. Hála Istennek, már vannak sablonnal elkészíthető oldalépítők is, mint pl. az Elementor, Divi, WPBakery....és még sorolhatnám. Nem kódokkal dolgozol ezekben hanem sablonokkal. vannak alap sablonok is, amikből választhatsz, ha tetszik valamelyik. Ezeket szintén nagyon sokoldalúan tudod használni.

A nulláról is tudsz építeni, konténerekkel, widgetekkel...Ehhez kapod ingyenesen meg a WPKurzus drótvázát, amit szakaszonként másolva, beillesztve szintén óriási segítség nem csak az induláskor, hanem bármikor. Így pikk-pakk fel tudod építeni!

Remélem, segítettem neked a válaszaimmal.:)

Ha mégis kedvet kaptál, hogy belevágj, akkor csak bátran! Van webshop kurzusuk is, ha terméket szeretnél eladni, ahhoz is van ingyenes "kóstoló" természetesen.

Nagyon nagy munkájuk van ebben, és mint azt írtam: végtelenül sok mindent odaadnak neked ingyen, amit sehol máshol nem kapsz meg, csak elmondják, hogy mit hogyan kell használni és oldd meg magad!

Sok sikert!

okt. 10. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!