Hogy lehet fejlécet készíteni?
Gportal-ra?
Igazából nagyon egyszerű!
1.Kiválasztasz egy olyan képet,amekkorát szeretnél fejlécnek,és amilyet.
2. Megszerkeszted valamilyen képszerkesztőprogramba.
3. Adsz neki egy nevet,amikor mented,de ne legyen benne ékezet,mert úgy nem engedi feltölteni! Pl: fejlec
4. Töltsd fel az oldaladra.
Ha Gportal-os oldalad van(ha egyáltalán oldalhoz kell:)) írhatsz egy e-mailt,és segítek ha kell!:-)
Attól függ, van-e képszerkesztőd. Ha nincs, a legegyszerűbb, ha rendelsz valamelyik mlapos designoldaltól, ha van, akkor:
nyiss meg egy 770-szer 145 pixeles munkalapot, és arra tegyél képeket, feliratokat, ami jólesik-szóval csináld meg a fejlécet. Ha kész, mentsd el jpg-ben, lépj be az mlapon és töltsd fel a tárhelyedbe.
A fönti menüsorból válaszd ki a honlap tulajdonságok, azon belül a saját fejléc menüt és menj abba a mappába, ahova a fejlécképedet töltötted, és mellette kattints a "kiválaszt" gombra.
(Ha a honlapodon eddig előre megadott, "gyári" stílus volt, akkor a honlap tulajdonságokon belül menj a stílus menüben a saját stílusom mappába, és válassz ki egy neked tetszőt.)
Sok sikert!
Ha még kell fejlcé:
Írj privit az Én honlom foglalkozik fejléc rendeéssel :)
Kicsit későn vettem észre a kérdsést
figyi utolsó válaszoló,nekem kéne fejléc
vegyél fel msn-en és ott megbeszéljük ok?
hubaimartin97@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!