Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy csinálnád? ( Megtekintési...

Hogy csinálnád? ( Megtekintési idő számlálás )

Figyelt kérdés

Van egy weboldalam, ahová szeretném bevezetni hogy mérje, a videókból mennyit néznek meg a felhasználók. Szeretnék minél pontosabb adatokat, ezért jelenleg azt tartom a legjobbnak ha Socket.io-t használva néhány másodpercenként küldöm a szervernek hogy ezt a szeletet nézte meg a felhasználó.

Megnéztem egyébként a youtube és a ph is http requesteket küld elég sok paraméterrel, gondolom hogy biztonságossá tegye a kérést.

A Kérdés az, hogy maradjak-e a socket.io-nál (elméletben gyorsabb, hisz nem küld minden kérésnél headert)

Csinált már valaki ilyet?

2023. márc. 5. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Első elgondolásra úgy hogy mem ismerem a teljes képet, én inkább eventeket figyelnék és számolnál és csak akkor lenne request ha változás van. Pl videó indítás megállítás tab váltás bezárás stb. Mert ha sokan fogják nézni a videót akkor szerintem nem kellene még azzal is a szervert terhelni hogy socketen tolod az adatot. Kivéve ha van egy külön szerver. De ez csak egy ötlet :)
2023. márc. 6. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!