Az volna a kérdésem, ha készítenék egy weboldalt, amely lényegében egy szép sajáton megrajzolt anime stílusú dizájn-al lenne megáldva, akkor az tetszene az oldalamra látogató embereknek?
Tudom hogy ostoba kérdés, és tisztában vagyok vele, hogy nem másoktól kell elvárni a pozitív vissza jelzést, de egy saját weboldal hatalmas előre lépés számomra. De a weboldalon a sajáton készített játékaim, a rajzaim, egy fórum, és chatelési lehetőség is lenne. Valamint a saját kis rövid poénos youtube-ra feltöltött animációs videóim.
Tudom hogy ez így elsőre elég gyér felhozatal, és lehetnék kicsit kreatívabb. Meg aztán, ahelyett, hogy rabolom az időtöket és pazarlom a sajátomat hozzá is kezdhettem volna ennyi erővel, de nah.. hát gondoltam, ha valaki, akkor ti tudtok nekem, tanácsokat,ötleteket és persze pozitív és negatív töltetű válaszokat adni a kérdéseimre egyaránt.
A válaszokat előre is köszöntem szépen, én nem én voltam és ha mégis, akkor sem. :'D
"Tudom hogy [...]"
Ne mentegetőzz! ;-)
Való igaz, hogy ezen az oldalon bárki bármit kérdez, mindig jön pár frusztrált véglény, és beleköt, de ha valamit akarsz alkotni, akkor nem kell mentegetőznöd. ;-)
A felhozatalról meg annyit, hogy valahol el kell kezdeni.
Én azt mondom, hogy hajrá! Ha nem próbálsz meg valamit, akkor soha nem fogod megtudni, hogy milyen lesz az eredménye.
Ha megtalálod a célközönségedet, akkor imádni fogják, ha meg rossz helyen hirdeted, akkor meg minden apróságért le fognak szólni.
Én szívesen megnézném, ha egyszer kész lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!