Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Az volna a kérdésem, ha...

KardosSrac kérdése:

Az volna a kérdésem, ha készítenék egy weboldalt, amely lényegében egy szép sajáton megrajzolt anime stílusú dizájn-al lenne megáldva, akkor az tetszene az oldalamra látogató embereknek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ostoba kérdés, és tisztában vagyok vele, hogy nem másoktól kell elvárni a pozitív vissza jelzést, de egy saját weboldal hatalmas előre lépés számomra. De a weboldalon a sajáton készített játékaim, a rajzaim, egy fórum, és chatelési lehetőség is lenne. Valamint a saját kis rövid poénos youtube-ra feltöltött animációs videóim.

Tudom hogy ez így elsőre elég gyér felhozatal, és lehetnék kicsit kreatívabb. Meg aztán, ahelyett, hogy rabolom az időtöket és pazarlom a sajátomat hozzá is kezdhettem volna ennyi erővel, de nah.. hát gondoltam, ha valaki, akkor ti tudtok nekem, tanácsokat,ötleteket és persze pozitív és negatív töltetű válaszokat adni a kérdéseimre egyaránt.

A válaszokat előre is köszöntem szépen, én nem én voltam és ha mégis, akkor sem. :'D

2023. jan. 14. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom hogy [...]"

Ne mentegetőzz! ;-)

Való igaz, hogy ezen az oldalon bárki bármit kérdez, mindig jön pár frusztrált véglény, és beleköt, de ha valamit akarsz alkotni, akkor nem kell mentegetőznöd. ;-)

A felhozatalról meg annyit, hogy valahol el kell kezdeni.

Én azt mondom, hogy hajrá! Ha nem próbálsz meg valamit, akkor soha nem fogod megtudni, hogy milyen lesz az eredménye.

2023. jan. 14. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
2%
Nem.
2023. jan. 14. 09:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagy örömmel olvastam a válaszodat. Idő közben már el is kezdtem, és lassan haladok vele. Örülök hogy akadnak még rendes emberek az online közösségben. :)
2023. jan. 14. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
4%
Mondom NEM.
2023. jan. 14. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre pont jó az instagram vagy egy facebook oldal.
2023. jan. 14. 12:54
 6/7 Argloss ***** válasza:
100%

Ha megtalálod a célközönségedet, akkor imádni fogják, ha meg rossz helyen hirdeted, akkor meg minden apróságért le fognak szólni.

Én szívesen megnézném, ha egyszer kész lesz.

2023. jan. 14. 13:29
 7/7 Alex Fly ***** válasza:
Embere válogatja... Aki szereti a szép anime stílusban megrajzolt dolgokat,annak nyilván tetszeni fog. Aki ki nem állhatja ezeket, annak kevésbé...
2023. jan. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!