Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell ingyen weblapot...

Hogyan kell ingyen weblapot kesziteni?

Figyelt kérdés
Olyan weblap kene amire fotokat is felrakhatok es termekeket arulok. Olyan weblapot szeretnek kesziteni amire masok regisztralni tudjak magukat es kijelolhetik hogy melyik termeket szeretnek megvenni.
2010. okt. 2. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen fajta weblapot ingyen nem lehet csinálni. (Csak szerintem.)
2010. okt. 2. 19:59
 2/4 anonim válasza:

ingyenes lehetőség szerintem sincs

ha pedig érdekel ne hogy mennyibe kerül akkor a lapunk.hu-n 15.000ft az éves díj

2010. okt. 3. 11:37
 3/4 anonim válasza:

Most az a kérdés hogy tárhelyed már van-e vagy sem. Ingyenes tárhelyszolgáltató millió van. ATW, FreeWEB stb.

Egyébként van sok ingyenes un. CMS weblap amikhez lehet hogy van webshop modul is. Ennek utána kell nézni. Ilyen ingyenes rendszer pl a Durpal és a Php-Nuke.

2010. okt. 3. 15:21
 4/4 anonim válasza:
a www.5mp.eu -n alapbol van ilyen webshoppos motyo, ha jol tudom, de nem garantalom! :)
2010. okt. 3. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!